Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Licencja GamersFirst - Kończy się !

AmunicjaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

duzo "player"ów nawet nie umie grac więc nie mów mi że to tylko hackerzy, cs projekt blackout crossfire,blackshot troche jest tych niezłych gierek ale WarRock gdyby nie lagi i hacki tez by był czołową gra fps (darmową:))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

fajne gierki : crossfire,cs,BF3,CombatArms ;] co do tematu nie zamkną WR ponieważ dali Retaile i dużo osób je kupilo a gdyby zamkneli WR to by poszli do sądu za oszustwo

ironweek.png

Opublikowano

Dla mnie ten temat nie ma sensu.

Nie ma oficjalnego stanowiska Gamersfirst więc są to tylko plotki, równie dobrze ja mógłbym stworzyć taką plotkę wrzucając takie niepotwierdzone info na kilka for.

Zgadzam się w 100% z Grasu

Amunicja bez obrazy ale jak widać masz mało wiedzy o WR co już skutecznie udowodniłeś odpowiadając w kilku tematach w których ludzie potrzebowali pomocy a Ty swoją odpowiedzią wprowadziłeś ich w błąd.

Nawet nie znasz podstaw co Ci udowodnił HackerX

CFP$ to guru jakieś ? No nie :] Nie ma co płakać

@wilczekiller i inni

Obawiam się że są zabezpieczeni na taki wypadek w regulaminie więc prawnie nic byś im nie zrobił

Opublikowano

Na Forum wyczytałem że licencja GamersFirst kończy się w tym roku na prowadzenie War Rocka.

I chyba wiem dla czego jest tyle wyprzedaży i co chwile są retaile ...

Jak myślicie ? Zmienią developera czy gra upadnie ? :x

Daj dowód. Jak nie, to zamknij to forum.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Powiem tak Wr już dawno schodzi na psy... Były masowe unbanny żeby znowu ludzie kupowali g1 i premy. Jest tyle fajniejszych gier niż Wr, więc wcale mi nie szkoda tej gry, nad która przesiedziałem od bety, a teraz nie ciągnie mnie wcale... Kupiłem sobie tydzień temu m60 gold 90 day's i wogóle nie gram...

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

w tą grę gra za dużo ludzi i za duże zyski lecą z tej gry , więc wątpię żeby tak po prostu mieli ją zlikwidować, szanse są po prostu nikłe.

Opublikowano

Jakoś w to wierzyć mi się nie chce, zamknąć ? debilstwo.... no ale chociaż przy współczynniku debilstwa światowego to może. Ja uważam iż tak :

Bez info ze oficjalnej strony warrock'a niema co pieprzyć.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Nie wiem, czy zauważyliście, ale od miesiąca gra coraz więcej osób w tą grę :) Serwer International, czy też Europa jest zapełniony w godzinach 17-22.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@up

Od miesiąca coraz więcej ludzi gra w tą grę, może i tak ...

Ale od miesiąca jest coraz więcej hackerów ...

@Down

Ostatnio pytałem się Alexa (znajomy z gry, zawsze z nim gram), mówił że prawdopodobnie będzie zmiana developera.

Jojowanted również ma kolege Admina, on tylko to potwierdził :)

Opublikowano

@UP

Hackerzy byli, są i będą.. Tak samo jest z graczami..

Raz jest ich mniej raz więcej i nie ma na to sposobu :)

A co do tej licencji, to jestem ciekaw co wymyślą w tym temacie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...