Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Licencja GamersFirst - Kończy się !

AmunicjaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Forum wyczytałem że licencja GamersFirst kończy się w tym roku na prowadzenie War Rocka.

I chyba wiem dla czego jest tyle wyprzedaży i co chwile są retaile ...

Jak myślicie ? Zmienią developera czy gra upadnie ? :x

72514900467015864080.gif

Chcesz prywatne proxy ? Pisz GG: 40367260

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Kliknij Lubię To ! Kliknij Lubię To !Kliknij Lubię To !

Opublikowano

Na pewno zmienią dewelopera, bo po tych ostatnich przecenach itp zbierają kasę na opłacanie właśnie drugiego. I mają dużo graczy jak pojawiły się te przeceny. Myślę, że gra nie upadnie.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

No to by byla jazda xD Moze wlasnie dali tyle ratali...Moze bedzie koniec Warrocka;] ??. A z innej strony moze i dobze koniec dzieci neo koniec hakow ;p KONIEC GRY:D:D pozdrawiam:)

Opublikowano

@Mathias

Powiedz mi kto kupi grę z dziurawym kodem i z taką ilością hackerów ?

72514900467015864080.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Opublikowano

@UP

Haha, a co nowy developer niby może zrobić ? NIC. Wszystkim tam zarządzają szwaby.

72514900467015864080.gif

Opublikowano

Jak dla mnie WR zyskał zbyt duży rozgłos, żeby tak po prostu odeszli od tego projektu.

Jeżeli gre ma przejąć ktoś inny to nie ma się co dziwić, że z tej studzienki, która im została starają wyciągnąć jak najwięcej.

Mówisz tu : Kto kupi gre z dziurawym kodem.

Może ktoś, kto ma na to pomysł lub po prostu chce zarobić. Logicznie myśląc to z czym byłoby Ci się łatwiej przebić? Z nową grą o której nikt nie ma zielonego pojęcia, czy z takim dajmy na to WR, który owszem ma wiele błędów, jednak możne pochwalić się dużą grywalnością ^

Tak na marginesie. Mógłbyś podać gdzie dokładnie to wyczytałeś?

32354141673387527780.png

Opublikowano

Moim zdaniem WR nie upadnie...tyle mają graczy i słusznie mówicie że wystawiają retaile żeby kase uzbierać...pozatym zbanowali duzo acc (między innymi moje) a miałem retail...wiec założyłem nowe acc i kupiłem 2 retaile na famasa...i tak oto na wielu graczach zarobili kasewięc nie Upadnie

Opublikowano

A jak kuźwa warrock zniknie... to ja wyprowadzam ich na drogę sądową... Dlaczego ... wydałem ponad 500 zł na warrock na bronie ... I co...? Trudno przyszło łatwo poszło...? A podaj link do tych plotek..

Opublikowano

Nie podaje linka bo nie chce warna, na CFP$ jest też to info.

72514900467015864080.gif

Opublikowano

Ostatnio w WarRocku zrobiono nawet mistrzostwa świata...w których bodajże do wygrania było 4 tyś dolarów a kiedys tego nie było(albo nic mi o tym nie wiadomo) dodaja nowe mapy sprzedaja itemy ,spójrzcie ile jest osób o nicku player....ta gra według mnie rozkwita ludzi przybywa po co by dodawali avatary klanowe banowali hackerow itp skoro i tak juz nie bedą prowadzić tej gry? a co do wyprzedarzy rok temu 3128 g1 za retka to byla normalna cena:) moze to g36 c_d im nie schodzi i dlatego;p wkońcu to na inżyniera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wierze, że upadnie, za dużo ludzi w WR gra. podaj źródło, to nie bedzie żadna reklama.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Nie podaje linka bo nie chce warna, na CFP$ jest też to info.

Też? Czyli ta informacja powinna się znajdować na głównej stronie G1 czyż nie? Jeżeli posiadasz informacje na dany temat to po proszę o podanie tych informacji, to nie będzie żadna reklama.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

@UP

Haha, a co nowy developer niby może zrobić ? NIC. Wszystkim tam zarządzają szwaby.

Nie niemcy tylko koreańcy.

Pierw podaj prawdziwe info z g1 potem rozgłaszaj ploty.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Osobiście uważam że gra upaść nie może, ponieważ byłoby wiele oskarżeń na gamersfirst a to że ludzie kupowali różne rzeczy a tu im nagle to skasują. Oby zmana developera przyniosła ukojenie tym, którzy nienawidzą hacków. Może w końcu zrobią z tą grą porządek.

Opublikowano

Może zrobią cos z lagami :)

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Dla tego jest duzo playerow Bo to Hakerskie scierwa co robia od nowa acc bo maja zbanowane a nie ze nowi gracze :D A dla mnie mogla by zniknac ta gra bo 95% to hakerow a sa inne gry lepsze i zero hakowania wiec :D Zegnaj Warrock !

Opublikowano

BattleField 3 :D A nie to trzeba kupić, Operation 7 fajna gierka :D czy tez crosfire

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...