Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z sc przez paypal

euforio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z zakupem sc przez paypala, zmieniłem nawet walute na $$$ w paypalu i dalej nic;/ Przy próbie zapłaty wyświetla się komunikat:

Payment Error

It appears that an error has occurred while we were processing your purchase. Please try again. If you continue to encounter this error please we will be happy to offer assistance at www.soe.com/support.

Sorry, we were unable to process your payment.

Please click on the following link for possible solutions to your error:

http://help.station.....com/cgi-bin/so ? faqid=1690

Wie ktoś co w tym przypadku trzeba zrobić?

Opublikowano

Mam ten sam problem. Zalogowałem się na livechat i zapytałem bezpośrednio gościa. Oto jaka odpowiedz dostalem :

TSR Sean F.: It looks like you are currently located in Poland. Unfortunately Poland is not a supported region for PayPal payments at this time, so you will need to use a different payment source. Once you have purchased the DLC package it is automatically added to your account, so you should be able to log in and access the features.

Wiec wyglada na to, ze sobie pogralismy.. ehh :/

Opublikowano

Udało mi się rozwiąząć problem :D

Ja również nie miałem zweryfikowanego konta paypal. Za to przelalem błyskawicznie te 54zł na swojego paypala i zakupiłem 1500 SC stąd :http://www.offgamers.com/ bez żadnego problemu ^^ Całość zajeła mi 5 minut

i..

uwaga...

po wpisaniu kodu na stronie Dc universe zamiast 1500 SC otrzymałem w promicji - 3000! ^^

Więc radzę się pośpieszyć.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...