Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy są cheaty do gry Na Ryby na nk ?

lyba88

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma co szukać. Gra jest w wersji Demo. Dużo się zmienia i nie opłaca się na razie robić bota. Chyba, że jeżeli ktoś będzie na bierząco aktualizował.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Działa Rybaczek 1.0 Ten co na łowisku ale coś z mocą jest nie tak,bez CE nieda rady....

Tak ale musisz siedzieć przy kompie bo ci ryba ucieknie :) Inaczej się nie da ...

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa Rybaczek 1.0 Ten co na łowisku ale coś z mocą jest nie tak,bez CE nieda rady....

o co chodzi w rybaczku ?

Opublikowano

Zmieniasz energie ?? Innej opcji nie ma , jak masz wszystko zrobione, dobry sprzęt i zrywa to ryba wina. Nie ma wyjścia

Przepraszam bardzo od kiedy masz w grze Na Ryby siłę ??? co nie wiesz to nie pisz .... W grze na ryby nie ma siły żeby sobie dodać jedyna siła jest za banknoty innej nie ma ... nie wiesz to NIE PISZ BO TYM SPOSOBEM TYLKO NABIJASZ POSTY .

o co chodzi w rybaczku ?

u mnie macie bota do gry Na ryby ... znajdziecie go u mnie ...

Opublikowano

Dobra sory, pomyliłem temat , a ty odrazu się nie mądruj ! Myślisz, że coś mi to da jak sobie posty nabijam ?? nawet na to uwagi nie zwracam ! Słuchaj czy umiałbyś stworzyć skrypt który raz kliknie na ciągnij bo potrzebuję a mi imagesearch nie działa ;/ ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra sory, pomyliłem temat , a ty odrazu się nie mądruj ! Myślisz, że coś mi to da jak sobie posty nabijam ?? nawet na to uwagi nie zwracam ! Słuchaj czy umiałbyś stworzyć skrypt który raz kliknie na ciągnij bo potrzebuję a mi imagesearch nie działa ;/ ??

Co do skryptu umiał bym ale teraz się nie opłaca robić bo coś zawsze zmieniają :(

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...