Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dlaczego M2Bob się tak zachowuje ?

Pyshny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem że kiedy odpalam M2Bob'a to nie pokazuje mi się okienko cheata, z kolei jak tak kilka razy poklikam i nic i innego dnia próbuję odpalić to się odpala a jak go wyłącze i włącze to już nie działa. Dlaczego tak się dzieję, czy ja mam coś źle poustawiane czy jak ? Dodam także że mam Windows XP i bot powinien podobno działać już na tej wersji 1.0.2 a mi tylko czasem się odpali.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Tu masz jak poprawnie zainstalować:

http://www.mpcforum.pl/topic/563448-tutjak-zainstalowacskad-sciagnac-i-jak-nie-dostac-bana-za-hacki/

Opublikowano

1. Metin2 musi być z patchowany 2. Miałem to i poprostu usuń i wrzuć jeszcze raz m2Bob'a

P.S mi działa :D

Opublikowano

tak, odpalam patchera conajmniej raz dziennie, usunąłem Boba i od nowa wypakowałem i to samo. Teraz przed chwilką grałem w strongholda przez 2 godzinki potem odpaliłem m2boba i zadziałał, za chwilkę go wyłączyłem i włączyłem i już teraz nie odpala się. :( Teraz spróbuję jeszcze to blokadę HS'a choć słyszałem że hack ma własną blokadę Hackshielda ten M2Bob.

Opublikowano

tak ten bot ma blokadę hs i moze zainstaluj Microsoft visual c++ 2008 i 2010 oraz net framewrok 3,5

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Dobra problem rozwiązany, dla ciekawskich powiem że po prostu nagle zaczął chodzić dobrze, po prostu ciągle odpalałem aż w końcu zaczął mi się odpalać za każdym razem. Temat właściwie do usunięcia, chyba że ktoś chce poczytać jeśli ma podobny problem, choć radzę dostosować się do polecenia użytkownika kubson888 chyba to najbardziej wiarygodne działanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...