Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem z metinem możliwa rozmowa na ts zobacz

cezgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak 2 dni temu sformatowałem komupter wszystko fajnie działało sformatowałem dyski itp. po formacie z pendriva pobrałem metina(Balmora.pl) i postanowiłem zagrać lecz wystąpił błąd o nazwie"Sorry your system does not support 3D graphics please check your hardware and system configuration then try again." dodam że nie posiadam karty graficzej ale posiadam karte zintegrowaną czy standardowa karta VGA lecz przed formatem wszystko chodziło jak należy i moja zwykła karta potrafiła utrzymać metka będę bardzo wdzięczny za odpowiedz, w celu lepszych wyjasnien możemy porozmawiać na ts/skype pozdrawiam

GrubaSprawa?

banner1.png

Opublikowano

ale czy nierozumiesz tego że ja niemam krty graficznej i gdy włączam 1 metka to wyskakuje

banner1.png

Opublikowano

jeżeli nie obsługuje to dlcazego przed formatem spkojnie bez karty jechałem na 2 metki ??

banner1.png

Opublikowano

a możesz podać dokłądniejszą wersje czy coś bo czytałem coś o OpenGL itp i teraz niewiem`

banner1.png

Opublikowano

wiesz wiem że musze kupić ale potrzebuje na teraz odpalic metina

więc jak cos możemy pogadac team speak

banner1.png

Opublikowano

musisz sciągnąć jeszcze raz tego metina... Takie wgrywanie z pendriva to spowodowało.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

na plcie CD/DVD ktora dostales wraz z plyta glowna sa sterowniki do twojej grafiki znajdz ja i zainstaluj wszystko co na niej znajdziesz.

Jak to nie pomoze klikasz kolejno : Start >Panel sterowania>System>sprzet> Menadzer urzadzen>zaklada karty graficzne i tam bd model twojej grafiki >szukasz w goglach sterownikow>pobierasz>instalujesz> grasz :D

Mysle ze pomoglem jak cos pisz tu lub na pw

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...