Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]BFH Upada?

Anxtar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To są nie potwierdzone przepuszczania . Ludzie sądzą ze bfh upada bo daje takie promocje , a ja myślę że trzyma się bardzo dobrze .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

1. Klany, te najlepsze odpuściły zupełnie.

2. Gracze z tych klanów jak i Ci na poziomie odchodzą i nie chodzi mi tu o czołówkę rankingu.

3. Na forum zrzeszającym najlepszych graczy zaczyna panować sen.

4. EA wprowadza syf do gry.

5. Dają beznadziejnie tanie promocje, przez co utwierdzają mnie w przekonaniu, że zaczyna im brakować graczy.

6. Nie do zniesienia staje się rutynowy już noobashing.

7. Nie zapłacisz = nie zagrasz na poziomie.

8. Zaczyna brakować wynajmowanych serwerów.

9. EA zamiast naprawić bugi jak przeładowanie, podpalanie członka swojej drużyny czy też zająć się w końcu match-making'iem woli wprowadzać Hoth na AA.

10. BFH robi się kopalnią troli i dzieciaków. Nie można już normalnie pograć bez rage'ującego dzieciaka.

Opublikowano

Nie chcą przyciągnąć a raczej zdenerwować, wyborni gracze wydali kupę kasy na papugi czy małpy a tu promocja na nie. Chcą wydoić z tej gry jak najwięcej mogą, widzą widocznie, że popęd na ciuchy/bronie po normalnej cenie gwałtownie zmalał.

Zapomniałem napisać, że nerfią bronie.

+ Shadeshooter odszedł od community.

@down

W niektórych tematach posty nie są naliczane.

Opublikowano

Tak , zgadzam się , ja np kupiłem PP bardzo dobrą broń , a teraz ... :x Mi też nie na rękę ,że ja kupiłem itemy po normalnej cenie , a teraz wszyscy mają takie same za grosze .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Fakt Bfh troche upada ale bez przesady będą lepsi gracze od poprzednich przecierz każdy może zostać wielkim graczem i tyle nic wielkiego promocje no wiecie w końcu walentynki, promocje zapewne skączą się 1 marca przynajmniej ja tak sądzę.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Fakt Bfh troche upada ale bez przesady będą lepsi gracze od poprzednich przecierz każdy może zostać wielkim graczem i tyle nic wielkiego promocje no wiecie w końcu walentynki, promocje zapewne skączą się 1 marca przynajmniej ja tak sądzę.

Nie sądzę aby odbudowała się ta wysoko ustawiona poprzeczka dobrych graczy. Scena klanowa także nie powróci :C

Walentynki już minęły...

Opublikowano

No tak ale chodzi mi o promocje walentynkowe, moim zdaniem powinni skończyć z promocjami a clawa powoli też wycofać ponieważ nooby latają z super broniami i mają zaciesze z zabicia.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nooby ? Czyli każdy z bronią uber/super jest noobem ?

Promocja walentynkowa to były gacie i róża, koniec. Claw'a nie wycofają bo to niejako zachęca do kupowania funds, raz liźniesz, spodoba Ci się i kupisz.

BFH zaczęło się sypać z pół roku temu, teraz już dobijają tą grę.

Opublikowano

Nooby czyli ci co latają z pkm-em czy inną bronią z clawa i hejtują jak cie zabiją raz co się rzadko zdarza a jak ty ich zabijasz czyli często to odrazu że cheater jesteś i cie reportami straszą.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...