Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Płynne CA

keanu1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , kupiłem laptopa 2 dni temu myślę , że nie najgorszego lecz Combat Arms Mi się dość czesto laguje na fire teamach i czasami na Elimination czy na CW. Prosze o pomoc...

beztytuuisp.jpg

22112282.jpg

iTzApple-FB_.png

Opublikowano

Odpal grę z gameboosterem i próbój

Edit o kurwa to laptop :O

Czyśc rejestr (śmiecy) CCleanerem

Ale jak ktoś niżej napisał mądrze laptopy nigdy nie były pod gry

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

zapamiętaj jedną, ważną rzecz-laptopy nie są do gier ;)

nie dziw się, że się tnie...słaby procesor..a jaka karta graf. ?

ehh.:)

Opublikowano

Karta Graficzna prrzeciez dałem ss,a na tym 2 ss,ie są parametry K,Graficznej tzn 1,5gb . Wydaję Mi się ze procek 1.9 dwurdzeniowy powinien styknac na CA

iTzApple-FB_.png

Opublikowano

Chłopie, mi na trochę lepszym laptopie Combat tnie, więc dużo w tej sprawie nie zrobisz, ściągnij sobie jakiś program do optymalizacji łącza, program do czyśczenia kompa z różnych śmieci typu CCleaner, Advanced System Care 4, ja nie polecam gameboostera na laptopy, które się szybko grzeją i po kilku minutach "warczą", tak jak mój, bo wtedy ścina niemiłosiernie, mi bez gameboostera o wiele mniej tnie niż z nim, mam tylko włączony malutki program do optymalizacji RAMu i jakoś da się grać, dużo już rzeczy instalowałeś na tym kompie?

Opublikowano

Nie , Mam 2 gry i wydaję Mi się , ze moje "lagi" mogą być wywołane Słabym internetem tylko 1mb/s

Miałem takze kompa o wiele slabszego i mniej cieło..

Kumpel ma takze gorszego laptopa i mu nie tnie.. moze jakies zle ustawienia czy cos..

I lapek mi nie warczy i zzeby on sie zgrzał potrzebuje okolo 8h non stop grania.. w raz z podkladka chlodzaca

iTzApple-FB_.png

Opublikowano

Nie , Mam 2 gry i wydaję Mi się , ze moje "lagi" mogą być wywołane Słabym internetem tylko 1mb/s

Miałem takze kompa o wiele slabszego i mniej cieło..

Kumpel ma takze gorszego laptopa i mu nie tnie.. moze jakies zle ustawienia czy cos..

I lapek mi nie warczy i zzeby on sie zgrzał potrzebuje okolo 8h non stop grania.. w raz z podkladka chlodzaca

No to jak masz 1mb to zalecam pogasić wszystkie zbędne procesy typu skype/gg podczas grania ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Mam jedynie ts,a z niego nie zrezygnuje napewno , poniewaz siedze z clanem.

Po co rejestr jak lapek ma 3 dni i raczej niczego nie zasyfilem poniewaz od poczatku laptop tak chodził...

iTzApple-FB_.png

Opublikowano

Ja nie wiem co wy macie z tymi komputerami , ja mam laptopa 2gb ramu + procesor intel core duo i wgl. mi nie zacina , chodzi pieknie juz od 2 lat.

Sztuka nie jest kupno naprawde dobrego laptopa / kom?tera , tylko dbanie o swoj sprzet ... jak nawalisz gownami i zasmiecisz komputero to oczywiste ze bedzie cie lagowalo. Jak wczesniej pisalem , mam slabego laptopa ale tak jest ogarniety ze nawet gram sobie w gothica 3 bez lagow.

Opublikowano

laptop nie jest zbudowany do gier.... kazdy ci to powie moze miec se 8gb ramu karte 1,5gb ale i tak zle sie bedzie gralo itp a co do rejestru to nawet jak ma 3 dni same sie robia smieci :) polecam avg tuneup 2011/2012

Bywalec
Opublikowano

Natan.. Jak nie jak tak.. Teraz więcej osób kupuje laptopa bo jest przenośny itp... Wczoraj byłem w media markt i widziałem za 3 albo 4 tysiace laptopa. Kosa, że by poszedł BF3 na ultra wiec?..

Co do tematu to zależy jak CI przycina... Od neta jest, że Ci laguje np stoją ludzie przez pare sek i dopiero sie ruszą. Jak tak nie masz to widocznie komp.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

@UP

Dokładnie, jeśli nawet te laptopy nie są droższe... A ten jego ile był warty z 2 tysie?

@TOP

Nie masz żadnego wirusa, żeby ci komp mulił ?

Opublikowano

Są laptopy przystosowane do grania, nie gadajcie głupot, ja mam takiego, CoD MW3 i BF3 chodzą mi na najwyższych detalach i nie ma najmniejszej ściny. Ale oczywiście ten cholerny CombatArms mi z niedowierzaniem ścina jak gram np. 8vs8. I pytanie, czy on ci się nagrzewa jak grasz? i po jakimś czasie zaczyna ciąć?

Opublikowano

Za kazdym razem jak wlacze nie chodzi ze mi stoja ludzie czy cos moze to dlatego , ze przesiadlem sie z kompa bo tutaj jezeli celuje np. to mi bron tak jakby sie lagowala i np. jak strzelam to wogole sie nie porusza nie wiem jak to nazwac:D Ale mniej wiecej chodzi o to , ze o wiele gorzej celuje sie niz na kompie poniewaz tak jak juz powiedzialem Takie jakby lagi ... ;/

Mowicie , ze rejestr.. nie macie racji.. bo odkąd kupilem tego lapka to mi laguje więc nie wiem w czym tkwi problem..

iTzApple-FB_.png

Opublikowano

Za kazdym razem jak wlacze nie chodzi ze mi stoja ludzie czy cos moze to dlatego , ze przesiadlem sie z kompa bo tutaj jezeli celuje np. to mi bron tak jakby sie lagowala i np. jak strzelam to wogole sie nie porusza nie wiem jak to nazwac:D Ale mniej wiecej chodzi o to , ze o wiele gorzej celuje sie niz na kompie poniewaz tak jak juz powiedzialem Takie jakby lagi ... ;/

Mowicie , ze rejestr.. nie macie racji.. bo odkąd kupilem tego lapka to mi laguje więc nie wiem w czym tkwi problem..

problem tkwi w lapku właśnie i nie mów, że na gorszych sprzętach śmiga CA na high detalach bo Cię wyśmieje..nie będzie Ci chodził płynnie na takim czymś i zrozum to...

chcesz pograc bez przycin i na świetnych detalach bez lagów itp to kup cos porządnego... a jak nie to pobaw się w podkręcenie tego dziadostwa może doda Ciz 5 FPS-ów.

ehh.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...