Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FB NA PL

DaVeOo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , moj problem polega na tym , że już zbanowali mi drugiego fb po jakimś tygodniu łowienia.

Mam wgrany pliczek od padmaka ehsvc.dll do folderu z hs , mam bypassa i w nim zablokowane pliki i logi hs , a także automatyczną blokade sterowników , również mam kamer moda zainstalowanego , a fb odpalam przez bypassa. A i tak po tygodniu łowienia dostaje bana systemowego.

Wie ktoś jak mi pomóc żebym nie dostawał bana systemowego ? Już nie wiem co mam zablokować ;/

Zależy mi na wypowiedziach graczy , którzy łowią już około miesiąc bez bana. Z góry dziekuje i z mojej strony i jeżeli kogoś pomoc zadziała , to ma u mnie limit +/- kto co woli.

Tutaj wklejam wiadomość z supportu:

Otrzymałeś blokadę systemową za używanie niedozwolonego oprogramowania. Blokady te są nakładane na podstawie zapisów w HS co powoduje że są niepodważalne. Od blokad systemowych nie przysługuje żadne odwołanie czy też złagodzenie kary.

Proszę zapoznać się z tematem: http://board.metin2.pl/board215-metin2-og%C5%82oszenia/board216-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/1183271-systemowe-blokady-kont-za-u%C5%BCycie-niedozwolonego-oprogramowania/

Pozdrawiam

Opublikowano

To nie jest ban systemowy tylko GM cię przyłapał i ban, też tak dostałem, najlepiej włącz fm do Erpela i kliknij m1 gdziekolwiek łowisz oczywiście nad wodą głośniki na full i jak GM napisze to będziesz słyszał oczywiście musisz być niedaleko.

Opublikowano

Bana dostałeś od GM, najprawdopodobniej wybierałeś złe miejsce na FB.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak łowie to zawsze jestem na grze , i okienko tam gdzie jest szept zawsze mam na widoku więc nie mogłem dostać od gm'a ;/

To nie jest ban systemowy tylko GM cię przyłapał i ban, też tak dostałem, najlepiej włącz fm do Erpela i kliknij m1 gdziekolwiek łowisz oczywiście nad wodą głośniki na full i jak GM napisze to będziesz słyszał oczywiście musisz być niedaleko.

Zawsze mam załączoną tą opcje.

Opublikowano

Ja mam Kamer Moda i zablokowany HS sposobem od Misiekantos253. Uruchamiam prze obejscie nigdy nie dostalem bana na zadne z moich kont do fb a lowie od 2 lat ; ) Systemowego nigdy nie mialem natomiast gm pisal nieraz ale zawsze bylem obecny tak wiec...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...