Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Potrzebuje waszej pomocy. Otóż ... Dostałem od pewnego dobrego człowieka konto na serwerze MysRo ( ID i PW na mysro.cn oraz ID i PW [cyferki] do gry ). Hasło, umożliwiajace logowanie sie do strony, zmienić to nie problem. Problem jednak zaczyna się gdy mamy zmienić hasło do gry. oO ? Widzicie chinski kod ? Niestety zainstalowanie sterownikow jezykowych nie umozliwilo mi pisania śmiesznymi znaczkami wiec co zrobic =]

@EDIT :

1.

post-12242-1251393584.jpg

2.

post-12242-1251393626.jpg

3.

post-12242-1251393643.jpg

Prosze mi wytłumaczyć co to ma być :]

Opublikowano
Witam ! Potrzebuje waszej pomocy. Otóż ... Dostałem od pewnego dobrego człowieka konto na serwerze MysRo ( ID i PW na mysro.cn oraz ID i PW [cyferki] do gry ). Hasło, umożliwiajace logowanie sie do strony, zmienić to nie problem. Problem jednak zaczyna się gdy mamy zmienić hasło do gry. oO ? Widzicie chinski kod ? Niestety zainstalowanie sterownikow jezykowych nie umozliwilo mi pisania śmiesznymi znaczkami wiec co zrobic =]

@EDIT :

1.

post-12242-1251393584.jpg

2.

post-12242-1251393626.jpg

3.

post-12242-1251393643.jpg

Prosze mi wytłumaczyć co to ma być :]

jak to ci zmieni haslo

to wejdz na nciku.com tam przerysuj te znaczki nie musi byc dokladnie tylko zeby podobne bylo

potem obok pokaza ci sie najpodobniejesze do tego co narysowales wybierasz i masz

Opublikowano
jak to ci zmieni haslo

to wejdz na nciku.com tam przerysuj te znaczki nie musi byc dokladnie tylko zeby podobne bylo

potem obok pokaza ci sie najpodobniejesze do tego co narysowales wybierasz i masz

Ok sprawdze i dam edita :)

@EDIT : Wrrrrrr ... co prawda rada z linkiem dobra, bo kod za 100 razem wpisałem poprawnie .. ale cały moj wysilek poszedl nadaremno !!! =[[[[ Cóz... nie wyskoczyl komunikat ze błedny kod ... tylko wyskoczyla wiadomosc ze Konto juz istnieje czy coś tam po chinsku (by translate ) .. zal ;]