Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] kilka lc na raz

emilo303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwe włączenie na raz kilki last chaos 777 ??

Jak można włączyć to proszę powiedzieć jak.

Od urodzin aż do śmierci pozytywnie pierdolnięci. paulo coelho

Opublikowano

nie wiem czy to działa na 777lc działa ale na destiny działało więc tak wchodzisz w folder z grą potem w bin i robisz kopie nksp w tym samym folderze kopia ma sie nazywać "kopia nksp" potem przeciągasz kopie na orginalne i po kilku probach mozesz włączyc 2 lc na raz :)

sygnalf.jpg

Opublikowano

Da się , Od nksp tworzymy skrut , przeciągamy go na pulpit dajemy własciwosci tego pliki , nastepnie element docelowy i dopisujemy po pauzie 4022

C:\Users\Admin\Downloads\777_1219\777\Bin\Nksp.exe 4022

Pomogłem daj Like

Opublikowano
Da się , Od nksp tworzymy skrut , przeciągamy go na pulpit dajemy własciwosci tego pliki , nastepnie element docelowy i dopisujemy po pauzie 4022

C:\Users\Admin\Downloads\777_1219\777\Bin\Nksp.exe 4022

Ten multi już nie chodzi poprawnie

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Dokładnie wejdz w ten link co Andrzej podał wyżej i tam masz opisane wszystko

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...