Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ekipa]Tworzenie Serwera.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie powiem tyle , że istnieje wiele serwerów polskich , ale mam zamiar zrobić jeszcze jeden . Oczywiście samemu nie dam rady dlatego szukam ekipy . Dokładnie osoby postawić serwer , edytować ( tym ja się częściowo mogę zająć) , edycją grafiki . Głównie znajomością plików . Osoby te powinny być kulturalne , ogarnięte . Co do dedyka oraz ceny , to już częsciowo moja dziedzina . Tak więc zapraszam do udzielania się w temacie.

Opublikowano

Myslales o capie ?

Jezeli 100, to moge to ogarnac, mozna powiedziec ze juz jest ogarniete.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

Raczej tu nie chodzi o sam cap ;p bo to ma czysta db ;0 tylko o ogarniecie czegos nowego :) i kogos kto wgl umie cos zrobic w sql :)) a nie tylko kopiowac z elite.de np. ^^

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

@topic jeżeli szukasz , pomocy to venture chętnie Ci pomoże , ręcze za niego , pomagał mi na moim fun serwerze :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

fabian11@Serwer z capem 100 , ponieważ jest to mój ulubiony . Napisz na pw skype bądź gg.

aqua@Jeżeli potrafisz coś zrobić również napisz

PRYCIN@Każda pomoc mi się przyda podaj również jakiś kontakt.

Co do nowości mam pełno ich niektóre potrafie zrealizować niektóre nie . Pomoc również mogę otrzymać od kilku z epvp*. Raty jeszcznie nie wiem , ale napewno nie będą high.

Opublikowano

Sh4ke ja już uczestnicze w 1 projekcie :) wiec nieda rady na 2 naraz :)

Ale trzymam kciuki za serwer, również uwielbiam 100 cap :)

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Nie tyle co nie znam czy każdego muszę znać osoby , które potrafią coś zrobić . Czy trzeba kogoś znać , aby z nim coś zrobić wspólnego , po 2 mało kto z moich znajomych ma taką wiedzę.

Opublikowano

Jezeli sh4ke to BaSh4ke z Lyssa, to troche go znam.

Tak wogole to ja (VenturE_).

Jezeli szukasz kogos co zajmuje sie edycja media, (launcher itp) to znam kogos. Pisz na gg, mam na profilu.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

Dobra czyli rozumiem że oprawa graficzna jak i strona załatwiona teraz tyllko potrzebuję osoby , która zna się na plikach serwerowych.

Opublikowano

Szejku bierze się za serwer hehe, kto by pomyślał.Raczej nie moge Ci wiele pomóc chociaż bym chciał, ale życze Ci powodzenia i myśle że uda Ci się stworzyć coś ciekawego.

Opublikowano

Nie tyle co nie znam czy każdego muszę znać osoby , które potrafią coś zrobić . Czy trzeba kogoś znać , aby z nim coś zrobić wspólnego , po 2 mało kto z moich znajomych ma taką wiedzę.

Nie, nie chodzi o znajomych, tylko o osoby, z którymi grałeś i masz jakieś zaufanie do nich.

Z tego co czytam, to na server w pierwszym miesiącu wyłożysz ty(albo w większym stopniu ty), dlatego jeżeli ktoś podejmie się jakiejś roli, będzie miał GM i swoje dodatkowe konto-jak na jednym polskim privie już było, to będziesz przez taką osobę stratny, tylko o to mi chodziło . :)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Jeżeli znajdziecie już kogoś od tych plików i nie da z czymś rady;) to Piszcie zawsze moge pomóc jeżeli bedę potrafił;)

TIOiE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...