Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]PawC <<< Klamka

Komunikator18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis / wczoraj grajac spokojnie trafilem z 3 razy na tzw. Debila ktory wypisywal dziwne zeczy o Janie Pawle 2 (Bardzo obrazliwe i razace..) nie wdawalem sie z nim w pyskowke bo szkoda na takich ludzi czasu ale co z tym robic zraportowalem gnoja ale pewnie 1 czy 2 raporty WG oleje.. i tu moje pytanie czy da rade jakos napisac bezposrednio do WG raporcik? PZDR

PS: Nie jestem osoba chodzaca zaczesto do kosciola i wgl ale takie zeczy by mi przez usta nie przeszly a tu taki parapet wypisuje i to nie raz i nie 2 bo robi to na kazdym roomie a za zrudlo podaje www.wykop.pl

Opublikowano

Ciekawa sprawa, możesz napisać od suportu, ale musisz mieć jakiś dowód jak screen rozmowy.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Też często się spotykam na takich ludzi co piszą żę JP II był pedofilem etc. Nie wiem ostatnio jakaś moda się na to zrobiła. Ja osobiście takich ludzi ignoruje , czasem napiszę czy ma na to dowody itd, ale staram się z takimi debilami nie dyskutować.

signature.png

Opublikowano

tez miałem przyjemność z tym kimś grac. Tyle, ze ja już się wdałem z nim w dyskusje i jego żołnierzem bo grał z nim jakiś buraczyna jeszcze :) raportuj nuba szkoda ze ja nie mam ss tez bym wysłał pozdro

maxif.jpg
Opublikowano

dzisiaj na takich 2 trafiłem... jeszcze w mojej drużynie, i dlatego pożegnałem się z grą na 1 dzień (dyskusja, nie wytrzymałem, zabiłem 2 =.=)

1213o.jpg

Opublikowano

dzisiaj na takich 2 trafiłem... jeszcze w mojej drużynie, i dlatego pożegnałem się z grą na 1 dzień (dyskusja, nie wytrzymałem, zabiłem 2 =.=)

Dokładnie to samo miałem, w mojej drużynie. Nie zrobiłem ss'a bo jakiś czop zaspamił czat "Uwaga na kwadrat XN".. Zabiłem, ale jakoś bana nie dostałem, a nikt się nie czepiał tego. Takich ludzi tylko tępić, kastrować, nawet gorzej.

Kolego, mógłbyś wysłać na PW tego ss'a? Też go zgłoszę do supportu, może nic nie da, ale w grupie siła. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...