Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Na team

Ŧalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym złożyć skargę na cały team który zarządza dzialem metin2 . Jest tam temat ktory w 90% to double post i spam ostatnio naganie user spamowal tam wysylalem 3 raporty i dopiero jak napisalem żeby ruszyli dupska i zrobili porzadek z tym to posty tego usera znikly ale ! Minęło parę dni i znów to samo team tego działu ma wylane na ten temat. Proszę coś zrobić z tym.

Link: http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/page__st__960

11-37.59.93.25.png
Opublikowano

ja staram sie tam zaglądać i cos robic ale jak mowie sam wszystkiego nie ograne w dodatku mam teraz trochę mniej czasu

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Antix sam w dziale nie jesteś, więc nie musisz brać wszystkiego na siebie ;)

Jest 6 modów, 4 kidów

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Antix nie mowie tylko o tobie ale o calym team tego dzialu bo ty nie jestes sam sa inni ktorzy sie opierdalaja a nie robia , ten temat powinien w koszu wyladowac juz dawno bo jest zbedny i powinien dzial powstac od tego

11-37.59.93.25.png
Opublikowano

Antix sam w dziale nie jesteś, więc nie musisz brać wszystkiego na siebie ;)

Jest 6 modów, 4 kidów

W Metinie zawsze jest dużo modów ,ale żeby wszyscy równo pracowali tak jeszcze nie było.

Niektórzy nic nie robią ,a rangi mają i tak też bywa

Witam , chciałbym złożyć skargę na cały team który zarządza dzialem metin2 . Jest tam temat ktory w 90% to double post i spam ostatnio naganie user spamowal tam wysylalem 3 raporty i dopiero jak napisalem żeby ruszyli dupska i zrobili porzadek z tym to posty tego usera znikly ale ! Minęło parę dni i znów to samo team tego działu ma wylane na ten temat. Proszę coś zrobić z tym.

Link: http://www.mpcforum....a/page__st__960

Nie tylko Modzi robią raporty więc nie wiem po co się spinasz

Matzar miał pilnować tego tematu ,ale On nic nie robił wiec każdego tematu się nie upilnuje za kogoś.Metin jest za dużym działem żeby 1-2 osoby to ogarnęły

Opublikowano

Spinam sie temu bo jak inny user napisze double post to odrazu mod mu wlepia warna a tam ludzie ciagle to robia i nic nie maja i tak jak powiedzialem powinien temat do kosza ukarac spamerow i zrobic dzial i bylo by prostsze do ogarniecia

11-37.59.93.25.png
Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
Antix sam w dziale nie jesteś, więc nie musisz brać wszystkiego na siebie

Jest 6 modów, 4 kidów

+ Globale.

Bodajże tam rosire działa.

(Mniej znany global)

A co do tematu niezły syf w nim..

Napisz na PW do kogoś aby ogarnął to.

Opublikowano

Spinam sie temu bo jak inny user napisze double post to odrazu mod mu wlepia warna a tam ludzie ciagle to robia i nic nie maja i tak jak powiedzialem powinien temat do kosza ukarac spamerow i zrobic dzial i bylo by prostsze do ogarniecia

Bo takie tematy w których ktoś o coś pyta /coś chce wchodzi więcej ludzi i raporty lecą bo to widać.Myślisz ze komuś normalnemu by chciało się wchodzić w taki temat gdzie jest zbiorowisko tamtego syfu i to raportować ? Najlepszym rozwiązaniem by było wywalenie tematu jak nie potrafią userzy z niego korzystać i Koniec

Opublikowano

Napisalem to juz 3 razy zeby wywalic i zrobic dzial jak tak potrzebuja userzy takiego czegos bo tam armagedon spamerow jest -.-

11-37.59.93.25.png
Opublikowano

rosire

Poza forum Ostatnio: 24 lis 2011 21:56

Raczej nie pomaga, bo w listopadzie był ostatnio na forum.

Myślisz że to łatwo ogarnąć dział? ;)

Sam miałem moda i wiem jak to jest.

Dobra, nie będę się wpierdalał ;)

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Wiem ze to ciezka walka z dzieciakami ale jakies zasady panuja i skoro nikt sie tematem nie interesuje to powinien do kosza leciec i po sprawie i klopocie , uczac mlodych userow spamic i lamac regulamin do niczego nie prowadzi

@up

byl najwiekszy metin upada i to w coraz wiekszym stopniu

11-37.59.93.25.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...