Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Antalya

Antalya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra ludzie ogarnijcie się juz bo to się nudne robi wystartuje to zobaczymy...

A tak wgl. to kiedy ten serw ma wystartować ? Bo nie doczytałem .

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktoś podać stronę główną serwera? Dzięki ...

Opublikowano

ludzie a ja wam powiem ze co niektorzy zachowujecie sie jak popier*oleni robicie dochodzenia wg. nieweim co wam to daje jak serwer bedzie dobry beda ludzie grac i tyle na temat a jak by to wam bylo obojetne to byscie to juz dawno pier*olili i poszli gdzies indziej

i z tego co wiem alia byla fajnym serwerem gdzie bylo po 500+ online...

Opublikowano

Ponawiam pytanie powiecie mi kiedy serwer ma wystartować ?

@Down bardzo dziękuje .

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

No kolega ma wyżej rację. Nie graliście może na Alia dlatego nic na jego temat nie wiecie. Dlaczego klient z tego serwera ma takie same IP jak klient z serwera Aliamt2? I Dlaczego akurat Administracja tego serwera siedzi na ich TS? Żałosne ale prawdziwe, i nie mówię tutaj o tym że grać nie chce, po prostu domagam się prawdy! Bo szkoda będzie dla nas czasu, jak się okaże że serwer to Aliamt2, a teraz serwerów wychodzi masa, i lepsze i gorsze.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

To co w końcu radzicie? Grać,czy nie grać?

Grać. I ogarnijcie już się z tym bawieniem w detektywów i szukanie powiązań a Alią. Hejterom do widzenia. Jeszcze nie zagraliście ale juz doskonale wiecie jak będzie wyglądał serwer.

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Czemu tak wiele osób negatywnie nastawionych a co do AliaMt2 to co jakis nie wypal czy co all chodzi...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...