Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Antalya

Antalya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobacze jak ogarne klienta i www musze jakis hosting znajsc fajny bo na tym co zamowilem od 2 dni nie dostalem passow...

Wlasnie, ma ktos jakis dobry hosting z domenami?

Opublikowano

JESZCZE ZOBACZYCIE JAK ADMIN BEDZIĘ MIAŁ WYJEBA*E NA SERWER JAK NA SWOJE INNE TZN: VENISE,ANADIA I DO TEGO PEŁNO BUGÓW!!!

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Miejmy nadzieję

Jest ts3 serwera?

Rabambar wyjdź masz swojego pojebanego serwa

Miejmy nadzieję

Jest ts3 serwera?

Rabambar wyjdź masz swojego pojebanego serwa

ile ty masz lat? każdy może się wypowiedzieć w tym temacie po twoim zachowaniu pewnie nie masz więcej jak 13-14 lat

23semvo.png

Opublikowano

JESZCZE ZOBACZYCIE JAK ADMIN BEDZIĘ MIAŁ WYJEBA*E NA SERWER JAK NA SWOJE INNE TZN: VENISE,ANADIA I DO TEGO PEŁNO BUGÓW!!!

Wyjdz stad a nie piszesz tu kolejne glupie posty, nie wiesz kim jestem a wchodzi tu z butami, idz pograj sobie w minecrafta jak sie nie podoba

Opublikowano

Hehehehe mam na dzieje że nie i się dziecko uspokój! Oni są "chyba" dorośli i wiedzą co robią!

zbyt duza sygna

Opublikowano
ile ty masz lat? każdy może się wypowiedzieć w tym temacie po twoim zachowaniu pewnie nie masz więcej jak 13-14 lat

Po twoich postach też sądzę że masz 10 lat

apa3s.jpg

Opublikowano

ja w stosunku do ciebie jestem wychowany tak dla twojej świadomości to mam 18

23semvo.png

Opublikowano

Wy ciągle tylko powtarzacie za dużo epików, a jak pół roku wszyscy na xenoxie grali to nic nie narzekaliście prawda? ILE DO CHUJA PANA MACIE EPIKÓW? 4 WAM KURWA ZA DUŻO? TO IDŹCIE NA PL'A!!

A nawet jakby zrobili mniej to byście mówili że nie wyrabiacie na lepszych mapach, bo 80lvli z 1 bronią będziecie popierdalać

Jakiś totalny idiota pare tygodni temu zrobił taką modę żeby nie było 'chińskiego syfu' i teraz każdy to powtarza bo to dla was podniecające, prawda?

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

@ Serwer nie postoi , dzisiaj bd szły ddosy przez 2500 zombiaków .

Porty pójdą po 15 minutach. Pozdrawiam.

Wypierdalaj hejterze zobaczymy ile twój postoi ...

A ja miałem do Ciebie iść ale po twoich postach widać jakim niedojebanym dzieckiem jesteś ...

Zycze ci żeby ten twój serwer tez kurwa padł po 15 minutach zobaczymy cwaniacku czy wgl dziś wystartuje ...

EthanaEU2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...