Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale SEEEEEEEE

Kuba30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tym filmie widac jak ktos atakuje szybko! a my z polski wolno. Czyzby to jest jakas roznica ze mieszkamy w polsce?

jakie sa wasze wypowiedzi?

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

Bez obrazy ale nie macie za grosz rozumu. Powód tego stwierdzenia? Sami się domyślcie.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Bez obrazy ale nie macie za grosz rozumu. Powód tego stwierdzenia? Sami się domyślcie.

no bo ja jestem debilem i na tym forum nie umiem pisac a sie najczenscioooej wyglupiam hehe

moje prawdziwe pismo:

No to nie mam ani grosza rozumu no, ale nadal mnie ciekawi to, że inni atakują szybciej ode mnie. Więc jak nie chcesz mi pomócto nie pisz żadnego postu w tym temacie -.-

ale czasem pisze inaczej : D

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

@UP to nie ma roznicy bo ja nawalam jak na PL'u ;) wiec moze to chodzi o klase postaci lub itemki xD

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

@UP to nie ma roznicy bo ja nawalam jak na PL'u ;) wiec moze to chodzi o klase postaci lub itemki xD

Ja też nawalam normalnie, nie wiem może macie za słaby internet czy coś :huh:

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

na jakim serverze gracie moze od serwa ponoc na 2 jest normalnie?

Ja gram na 1...

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

jak ja grałem biłem normalnie.

Grałem na s1.

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

@UP ja tam nwm na wszystkich postac dla testu zrobilem i nawalalem normalnie ;) moze to wina neta bo ja mam 1Gb/s szybkosci a kompa mam zajebiscie dobrego ;)

Opublikowano

Ej no lol... pobralem program tuneup zrobilem konse(cos tam) i mi teraz nostale se bardzo szybko smiga o.O tylko ze nie atakuje az tak bardzo wolno ale troche szybciej. Wiec nie wiem czego to jest wina

edit: no wiec tak kiedy zaladuje sie kula maga to za jakies 1-2 sekundy wystrzela a wtedy musialem czekac 5sekund

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

@UP trzeba w nowego kompa zainwestowac,

Co do tematu to jakby co to ja nawalam normalnie tak jak juz wspomnialem ale nwm czemu inni wolniej nawalaja bo wczoraj w grze jeden typek tez mi sie na to skarzyl

Opublikowano

@post 1

Oni walą szybciej bo potrzebują jakiegoś ułatwienia do gry bo se nie radzą z normalną prędkością :)

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

• Fajnie by było jak byś biła po 5 sek?
  • Jakbyś nie mogła zrobić sp bo ci się zacina a czas idzie i nawet nie wiem kiedy mnie potwor walnie
  • Ale tera naprawiłem i mi super działa;/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam kolejny problem a mianowicie:

1. Czasem atakuje wolno np. w godzinach 11,12 a potem atakuje szybciej w godzinach 17,18 itp nawet o 22:00 atakuje szybko

2. Czasami się zdarza że atakuje szybciej a na mojej 2 postaci wolniej o.O

Więc ja tego nie rozumiem.

PS. I atakuje szybciej bez tego Tune coś tam bo miałem kiedyś format i nie instalowałem xD.

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

1GB/s ? przecie jest LTE 100mb/s

We Wrocławiu działa jakiś tam dostawca internetu. Doprowadza on internet 1GB/s!!! I to światłowodem!!!

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

We Wrocławiu działa jakiś tam dostawca internetu. Doprowadza on internet 1GB/s!!! I to światłowodem!!!

dialog daje 1gb/s

ale lagi bo daleko do korei

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...