Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Premka i nie tylko

szymo228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Chce założyć 5 kont z mojego linku i wbić nimi na kbocie 7 lv i dostać premke na 1 miesiąc oczywiście wszystko na tym samym komputerze . Czy dostane bana za multi konto??

2.Mój kolega jest słabym graczem che dojść do niego do klanu i wysłać mu kredi i tu znowu będzie ban za multi konto??? Czy istnieje jakiś dobry bug czy coś takiego by zarobićdużo kredek w szybkim czasie???

Z zgóry dzięki za odpowiedzi

Opublikowano

1. Nie dostaniesz premki jeśli założysz konta i wbijesz je na 7 lvl na tym samym kompie lub adresie IP - muszą być różne a więc polecam dedyki. Zacznij od założenia kont pocztowych i to od różnych dostawców... byle nie onet.pl bo z nim są problemy, nie wbijaj ich levela w tym samym czasie. Bana nie dostaniesz... jak napiszesz do suportu że coś nie tak to Ci odpiszą że następnym razem dostaniesz ostrzeżenie.

2. Przesyłać w klanach możesz kasę do woli i nikt się o nic nie czepia... przynajmniej ja się jeszcze z tym nie spotkałem. By szybko zarabiać i to sporo to polecam robić klany kredkowe + charles

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...