Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Minecrafte. (Nie włącza się)

Hemparmia23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam mały problem z minecraftem, otóż jak widzicie w "tytule" pisze "Nie włącza się" chodzi mi o to że klikam na niego 2xLPM czekam i nic się nie dzieję.I tutaj mam do was prośbę jeżeli mieliście kiedyś coś takiego to powiedźcie jak to naprawić.

Z góry dziękuję.Pozdrawiam.

Mam komputer stacjonarny, gdy klikam na "minecraft.exe" 2xLPM (lub uruchom za pomocą administratora) to nic mi nie wyskakuje po prostu jak bym nie włączał minecraft'a.

Parametry:

Procesor: Intel? Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz 3.20 GHz

System: Windows 7 Home Premium

Karta Graficzna: ATI Radeon HD 5700 Series

Java: 7

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

sygnaturanaforum.jpg

(Robie i Uczę się robić filmiki,servery,sygnatury)

Opublikowano

Ja osobiście mam 2 komputery; stacjonarkę i laptopa. Mi na laptopie się to wogóle nie włącza. Napisz czy ty masz stacjonarkę czy laptopa. To po pierwsze, a po drugie podaj parametry swojego komputera. Napisz czy wyskakuje ci jakiś błąd czy co. Może pojawia się jakiś dokument tekstowy z błędem? Jaką wersję javy masz?

"Życie to gra, a my jesteśmy zwykłymi pionkami"

Opublikowano

1. Nick do kontroli

2. Komputer dobry

3. Zainstaluj nową javę

4. (Ciii nikomu nie mów. Jak masz pirata ściągnij nowego launchera)

sygnatura111.jpg
Opublikowano

1. Nick do kontroli

2. Komputer dobry

3. Zainstaluj nową javę

4. (Ciii nikomu nie mów. Jak masz pirata ściągnij nowego launchera)

Mam pytanie do punktu 1. i odpowiem ci na 4 nie ja mam orginalnego minecrat'a :)

OKEJ!

Dziekuje wszystkim za pomoc dzięki wam już działa dziękuje

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

sygnaturanaforum.jpg

(Robie i Uczę się robić filmiki,servery,sygnatury)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...