Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] SMS/MOPAY

xxBURNxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , wysłałem już dość dużo sms`ów no i mały problem , jak chce np. za 30 zł to wyskakuje :

PLN30.75 (5530 NEXON Cash)ic_important2.gif Cannot charge amount

jakaś blokada ? xdd , bo lipa mam już tak prawie 2 dzień ._.

ps: dość sporo wysyłalem tych smsów

Opublikowano

Cannot charge amount- Nie można załadować kwoty O_o

Próbowałes na innej przeglądarce ew. usuwać ciasteczka?

@down Blokada 2 dni?

Really? To on musiał chyba z 30 smsów wsysłac

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

ktos pisal ze jak wysylasz za duzo sms to jest chilowa blokada a ty

ps: dość sporo wysyłalem tych smsów

to blokada troche bedzie jesce
Opublikowano

stary ja prawie co dzień po 60k nx :D , także co chwile wysyłam i mi blokli , tak używałem innej przeglądarki

Z tego co wiem to maksymalnie można zamówić na jedno konto miesięcznie NX za kwotę 150 euro, więc możliwe, że już osiągnąłeś limit i dlatego ci blokuje.

Opublikowano

Z tego co wiem to maksymalnie można zamówić na jedno konto miesięcznie NX za kwotę 150 euro, więc możliwe, że już osiągnąłeś limit i dlatego ci blokuje.

Ja słyszałem podobnie nie tak samo ale podobnie.

Załóż sobie nowe konto i giftaj itemki ;)

Opublikowano

sczerze ? , nie nolifie , ale jak to się mówi "IM RICH" :P , więc mi na nic nie brakuje .... , to że ktoś ma i ładuje tyle to nie znaczy że jest no lifem albo nie wiem jakiś homo przybitym do kompa ;) , moi znajomi też tyle ładują więc ja np. nie widzę nic w tym dziwnego xp

Opublikowano

heh no to nic nie zrobisz kolega tez mówił ze jest blokada ale spróbuj karta czy czymś innym. a tak btw jak sms wysyłasz to nie wykop całego osiedla z doładowań :D

Opublikowano

no to chyba sprawa wyjaśniona :) , jakiś limit w zamawianiu usługi , wyjaśnione , można zamknąć , dzięki za pomoc

EOT.

@EDIT

Otwieram na prośbę autora

Opublikowano

siema , mam znowu ten problem , mianowicie mineły już 3 dni i dalej mam ten problem z zablokowanym wysyłaniem / kupowaniem usługi mopay , ale to nie tylko tej usługi , również zablokowane mam bank , karta płatnicza , nie wiem dokładnie o co chodzi ... , przecież powinienem mieć normalny dostęp wie ktoś ocb ? , albo miał taki problem ?

ss:

http://imageshack.us/g/824/69294363.jpg/

Opublikowano

Chyba wychodzi na to , że przesadziłeś z NX .

Pisz do supportu i w topicu napisz nx . Na pewno odpowiedzą :>

Opublikowano

Czyli jest tak jak podejrzewałem, osiągnąłeś już limit doładowań NX w miesiącu. Poczekaj do 1 marca, wtedy będziesz znowu mógł doładować NX.

Opublikowano

a może jeszcze trochę poczekać ? , bo np. jak chce pasafecard to normalnie , podaje GBP i mnie przenosi do podania kodu pinu , więc pasafecard jest chyba narazie możliwe , tylko nie wiem co z resztą , może po jakimś czasie odblokują ? , i czy to nexon zablokował czy usługodawca ?

Opublikowano

a może jeszcze trochę poczekać ? , bo np. jak chce pasafecard to normalnie , podaje GBP i mnie przenosi do podania kodu pinu , więc pasafecard jest chyba narazie możliwe , tylko nie wiem co z resztą , może po jakimś czasie odblokują ? , i czy to nexon zablokował czy usługodawca ?

No kupujesz przez Mopay więc raczej usługodawca...

Napewno kiedyś odblokują

Kupuj przez PSC taniej wyjdzie

Opublikowano

Czyli jest tak jak podejrzewałem, osiągnąłeś już limit doładowań NX w miesiącu. Poczekaj do 1 marca, wtedy będziesz znowu mógł doładować NX.

skąd wiesz że jest jakiś limit w miesiącu o.O , gdzieś to pisze czy coś wtf ?

No kupujesz przez Mopay więc raczej usługodawca...

Napewno kiedyś odblokują

Kupuj przez PSC taniej wyjdzie

tak mopay , ale credit card , bank itp też zablokowane :P

Opublikowano

Witam ponownie , tak jest limit miesięczny w kupowaniu NX , dziękuje niektórym osobą za pomoc , dla tych którzy nie wiedzą i mają podobny problem to od razu wiadomo że masz do wykorzystania kwote/nx miesięcznie i nie może przekraczać w innym wypadku przekroczenia zostaje nałożona blokada na kupowanie nx , zostanie dopiero odblokowana od nowego miesiąca , dziękuje jeszcze raz :)

wszystko wyjaśnione , temat można zamknąć by nie robić syfu na forum .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...