Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Już jest] Stalkercraft - Post apokaliptyczny survival! [NO-WL] [samochody, czołgi, samoloty, bronie! [14 SL] No - premium!

igeon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piękna sprawa, naprawdę. Mam nadzieję, że nie okaże się, iż mapka z neta czy coś a'la to. Nie macie forum czy nie zauważyłem go? I oczywiście będę na starcie ponieważ takie serwery są naprawdę dobrym pomysłem. Jeszcze dobrze wykonane sprawią, że świat minecrafta będzie zajebistą sprawą.

Opublikowano

Mapa z neta, admin ma zapłon jak cholera, dostaje kicka za styranie gościa bo mnie 2 m przed spawnem zabił, 10 min. po styraniu... Na mapie surowcowej nie da sie drzew scinac bo jakaś kurwa podejdzie do ciebie i wyrucha cie mieczem od tylu, a ty sie nie szczaisz nawet, bo ma diaxowego miecza za wylizanie pały adminowi... Admin upomina o ortografie chociaż zamiast pisać której pisze *kturej*. Nie polecam.

Opublikowano

Data otwarcia 25.02.2015 proszę się ostro przygotować zaczynamy zapierdalać czołgami ... ^^ pozdro ten serwer nie wystartuje jak admin dziecko nie potrafi wgrać plików haha!

Opublikowano

Zbieram kasę i otwieram swój serv ^^. Celebryta co ty się kurwa odzywasz i komuś mówisz że łatwe jest jak sam tego nigdy(prawdopodobnie) nie robiłeś .

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

A ja czekam na otwarcie bez spamowania jak jakiś bachor i admini mają problem z VPS dogadania się tzn z operatorem serwera a jakoś pomóc nie chcę.

Więc nie panikujcie chcecie aby lagi byly czy aby bez lagów jak cholera i grać swobodnie o np 7dni później ??

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Jeśli można wiedzieć, to jakim cudem wgrałeś mody na csrv.pl? Przecież oni nie udostępniają możliwości edytowania silnika serwera. Proszę napisz jak to zrobiłeś.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Pewnie nie będzie z moich info od soboty miały być mody za max 3 dni czyli mniej więcej do wtorku lecz oczywiście nima .... i nie będzie :/ taka prawda

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...