Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Dreambot 1.0

Trydan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze to nie wiem. Gram na tym od jakiegoś czasu. Kilka razy PB wywalało z serwera (po pewnym czasie gry) ale nie dostałem bana czemu się dziwię!

Decyzja należy do ciebie, jedynie co chcę zaznaczyć to że cheat działa i do tej pory nie dostałem bana.

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Opublikowano

UP@

TO dziwne bo ja dosyć długo na tym gram i ani jednego kicka ;x Gdzie jest aimbot key? Bo nie chce jechać na auto aim.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

AutoAim lubi czasem w chuja robić, dlatego nie używam go praktycznie.

Mam pytanie... co to jest No Spread, z góry dziękuje.

10906.png

Opublikowano

@up

No Spread- pciski lecą w to samo miejsce ( czyli w te, w które nacelujesz ), lecz uwazaj, bo na wieksze odległości pociski opadają.

Opublikowano

@up

No Spread- pciski lecą w to samo miejsce ( czyli w te, w które nacelujesz ), lecz uwazaj, bo na wieksze odległości pociski opadają.

To nie BF3, tu nie ma efektu opadania pocisków. Chyba, że coś pomieszałem.

// Kolega @Paczuch się spytał, to odpowiedziałem ;)

x.

@Googlus, jo jo to chyba nigdy nie grales w BF'a P4F o.O

Grałem za czasów cb, wbiłem 3x30 i przestałem, podczas cb nie było efektu opadania pocisku, albo ja byłem jakiś wyjątkowy ;o

Opublikowano

Czy mógł by mi ktoś pomoc ponieważ nie wiem jak to odpalić nie kapuje ;/ . Proszę o pomoc i dokładne wytłumaczenie . Dam naj ! Odpowiedź proszę na forum lub na GG : 22774513 Zgóry dziękuje ! ;p

Opublikowano

@Googlus, jo jo to chyba nigdy nie grales w BF'a P4F o.O

proste dwa przyklady

Oman -> Dzwig -> Pociag = Musisz celowac wyzej aby trafic

Oman -> Hotel -> Baza A = Musisz srodeczek bardz wysoko podniesc

Nie polecam gry na tym :)

Skonczycie jak moj znajomy ema.

Opublikowano

Chujowe to że się tak wyrażę :/ Aim działa tylko wtedy gdy się wciśnie auto aim a na snajperze to i tak nie doleci do łba.

Opublikowano

Chujowe to że się tak wyrażę :/ Aim działa tylko wtedy gdy się wciśnie auto aim a na snajperze to i tak nie doleci do łba.

Jak dla mnie najlepsza opcją są boxy , aim też niczego sobie tylko ze nie caly czas porostu "altuj" najlepiej dziala na broniach z medyka jak użyjesz przybliżenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...