Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Dreambot 1.0

Trydan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentuję wam Drembot 1.0

Menu otwieramy i zamykamy klawiszem Insert

Uwaga aby uruchomić hacka trzeba uruchomić go przez Winject, jak już w pierwszej budce wybraliśmy proces Battlefield P4F a w drugiej plik Dreambot 1.0.dll należy kliknąć inject (+).

Polecam grać na Auto aim, Aim at head, Only aim at visible, no Spread, 2d Radar, Box ESP, Distance ESP, Health ESP

Czasami może PB wywalić z serwera ale ja jakoś nie dostałem jeszcze bana.

Link:

http://www.sendspace.pl/file/b0381f0e9ac592e07b32bf7

Skan:

https://www.virustotal.com/file/8d6c439aa32e9cfc783a5f4a2f8cd6998b1e58ad2fe279bb9f7cdcbd10fc7f1c/analysis/

Dajcie "lubię to " :P

Googlus ale żeś się uczepił

MPGH.net

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No wiem że śmieszne ha ha ale działa! xD

A poza tym napisałem "czasami" więc to duża różnica +.+

Opublikowano
Następnie przechodzisz do server browser i wyszukujesz 4Netplayers.de...Łączysz sie z serwerem i grasz ,narazie na 'surowo' bez żadnych zmian.Gdy runda się kończy i ładuje się nowa mapa lub nowa runda uruchamiasz injektora (Winject) i aplikujesz swojej gierce pliczek o nazwie dreambot (Dreambot 1.0.dll)Ważne jest jaki to jest injektor gdyż w sieci krążą najrużniejsze aplikatory i niektóre znich powodują błędy w pracy komputera ( lagi,spowolnienia systemu,itp,itd)Niejestem wstanie teraz Ci podać z kąd go pobrałem ale na forum napewno ktoś ci powie jakiego użyć .
Opublikowano

Tak niestety taki minusik cheata. Czasami tak się dzieje.

Trzeba wejść za osłonę i próbować brać wrogów po kolei lub należy wyłączyć auto aim i włączyć.

A jak już ogarniesz aim to potrafisz być twardym przeciwnikiem dla wrogów np: ja z pistoletu wale jak z snajpery xD

Opublikowano
A jak już ogarniesz aim to potrafisz być twardym przeciwnikiem dla wrogów np: ja z pistoletu wale jak z snajpery

Przy aimbocie to nie sztuka -.- Jest tam opcja, ze można włączyć aimbota np za pomocą SHIFT?

1359062624-U334301.png

Opublikowano

BFPlay4free memory error

memory.dll: thread 1548 is deallocating main thread memory

takie cos mi wyskakuje gdy probuje injectowac. jakies rady?

Opublikowano

Niestety nie znam się na injectorze ale może ktoś inny będzie mógł ci pomóc.

Opublikowano

Probowalem odpalic multum roznych winjectow z tego forum i za kazdym razem ten komunikat.

Mysle, ze komp tu nie ma nic do rzeczy bo cheat z anarachy games dzialaja bez problemu tak jak sam battlefield.

Mam win xp sp2.

uprzedze nastepne pytanie: mam zainstalowany .net framework 4 i C+++ 2008.

Opublikowano

a Net framework 3.5?

4.0 nie działa na battlefielda, a o biblioteki C+++ nawet nie chciałem pytać ;)

Dlaczego nie ściągniesz SP3?

Spróbuj ściągnąć plik od kogoś innego, ktoś na innym forum miał podobny problem i po prostu ściągnął inny plik, ten może być uszkodzony

Opublikowano

@Up - Widać że poniosły cię nerwy, nie mylę się chyba...

@TOPIC - Spróbowałem i... crash, jak wstrzyknę tego botka. Jest na to jakikolwiek sposób?

10906.png

Opublikowano

Jaki masz windows? Próbowałeś uruchomić jako administrator? Uruchamiasz bota jak ci się pojawi już menu?

Z oryginalnego tematu gościu napisał że na pewno działa na windows 7 32,62bit na viste i xp nie wie czy działa :(

Opublikowano

Na wszystkie pytania ktore zadales jest odpowiedz w moim poprzednim poscie.

oprocz uruchamiania bota - tak, urchamiam tak jak napisales.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...