Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z graniem w MP

LeszczYn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siems!

Mam prablem z cod'em 2 because gdy już wejdę na serwer to po jakiś 15 sekundach wywala mnie i pisze że: Server disconnected- nick PunkBuster.exe kicked player 'nick' (for 0 minutes)... restriction: service communication Failure: PnkBstrA.exe

Co mam zrobić?

PS: gra była od kolegi (odrazu zainstalowana) i sam ją ubdatowałem przez PunkBuster'a później.

PLEASE HELP ME

Opublikowano

Masz uruchomiony punkbuster ?

PnkBstrA.exe

PnkBstrB.exe

Sprawdź czy masz te procesy w menedżerze zadań.

Jeśli nie masz, to reinstall PB.

http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Reinstall tu może pomóc ale już na samym końcu. Ja widzę że twój nick, którego używasz lub twój aktualny klucz instalacji gry jest zbanowany przez system PunkBuster i reinstall tu nie pomoże, jeżeli to nie jest globalny ban na nick lub klucz to na pewno możesz wchodzić na inne servery bez problemów, widocznie ktoś już używał tego cd-keya i go zbanował lub tej samej nazwy "nicku" najprościej jest zmienić cd-keya albo nick.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...