Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nocturne jugnel smite

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka mam pytanko do was bo mam nocturna i gram nim dosc dobre poniewaz jest to moja 1 postac jaka kupilem tylko ze uzywam na nim swojego bulidu z ktorym gra mi sie bardzo dobrze. Tylko teraz tak ja nocturnem nigdy nie junglowalem mimo ze to podobno jedna z lepszych postaci do jungli a wiec mam do was pytanie jakim bulidem junglowac ?? Czy uzywac smita? (mam ful ad runy) Bo wszyscy uzywaja smita do jungli ale wydaje mi sie ze grajac taka postacia jak nocturne jest on zupelnie nie potrzebny no moze na poczatku troche daje ale na pozniejszych poziomach chyba lepiej sie sprawdzi zmeczenie/ podpalenie

u1lc.png
Opublikowano

Smite jest to mus w kazdym teamie ,daje duzo w dragon or baron fightach co moze przewazyc nad wynikiem gry,Smite nadaje sie takze na roaming enemy jungli i smitniecie mu jakiegos buffa

Opublikowano

5 potek + cloth armor , potem składasz latarnie i buty ninja tabi albo merkury albo berserki ale berserki raczej nie.

Frozen mallet > atma lub warmog > atma potem można coś pod ad jak np yomuu ghostblade lub bloodthirster potem phantom lub infinity różnie

Przeważnie buduje Latarnia > Merkurki > Frozen mallet > atma > bloodthirster > phantom > i latarnie zmieniam na infinity albo coś pod survi jak np. banshee's veil lub force of nature lub guardian.

Opublikowano

Smite = core :D lataryna na start, mercury treadsy bądź tabsy, yomumu, warmog bądź mallet + atma

Gold Member

nvm

Opublikowano

Chyba nie ma postać która zrobi całą jungle bez smita bez wracania do bazy( chyba że jakieś runy specjalne ).I full AD runy są lipne; d.

to zagraj soraką na jungli ; )
Opublikowano

Full runy ad daja ci niewiele i w late sa ussels ;] Nocturne to typowy offtank/jungler i tylko do tego sie nadaje;] Runki:

marki -arm pene

quinty -arm pene

seale -flat armor

glyphy -flat m.res/m.res per lvl

Build na noca w jungli:

vampiric scepter/cloth armor + 5 potow ( to wiekszej roznicy nie robi)

wriggle

merki

gigants belt

brutalizer

wits end

atma

warmog

youmu

Jest to build naprawde pro na noca dzieki niemu mamy sporo ad, mase armor pena, dużo hp oraz naszego pancerza jak i m. resa nie powstydziłby się tank ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...