Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyt]Bardzo wazne

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie tak jak w temacie nie na miejscu poniewaz dotyczy Battlefield bad company 2 a nie wiem gdzie idziej dac to pytanie.

Czy chodził by mi Battlefield Bad Company 2 na komputerze:

System: Producent MSI Model MS-7623 Całkowita ilość pamięci systemowej 4,00 GB pamięci RAM Typ systemu 32-bitowy system operacyjny Liczba rdzeni procesora 2 Obsługa 64 bitów Tak Magazyn: Całkowity rozmiar dysków twardych 931 GB Partycja dysku (C:) Wolne: 365 GB (ogółem: 391 GB) Partycja dysku (D:) Wolne: 242 GB (ogółem: 244 GB) Partycja dysku (E:) Wolne: 296 GB (ogółem: 297 GB) Dysk nośnika (F:) Dysk CD/DVD Grafika: Typ karty wideo NVIDIA GeForce GT 220 Całkowita dostępna pamięć grafiki 2367 MB Dedykowana pamięć grafiki 1024 MB Dedykowana pamięć systemowa 0 MB Współużytkowana pamięć systemowa 1343 MB Wersja sterownika karty wideo 8.17.12.8562 Rozdzielczość monitora podstawowego 1920x1080 Wersja programu DirectX DirectX 10

Prosze o jak najszybszą odpowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...