Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Mapy od CD-Action

KoxFresz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w gazetce Cd-Action znalazłem Seedy do map z Minecraft'a.

Ziarnko do ziarnka- Jedną z podstawowych możliwości światów jest wykorzystanie określonych "ziaren" (ang. Seeds) czyli liczb całkowitych determinująych parametry tworzonych terenów.

Seedy:

1867169 - W tym świecie spawnujemy się od razu w jednym z domów niewielkiej wioski, tuż przy sympatycznym, łysawym enpecu.

ce6ef65c99c8.jpg

172099 - Tutaj głęboko pod ziemią, w miejscu o współrzędnych x = -647 z = 264 (klawisz F3) znajdziemy twierdze.

ded803ed139d.jpg

-8184811792412700676 - Coś dla zapalonych żeglarzy lub dla tych, którzy chcieliby któregoś dnia dostać w posiadanie własną wyspę - świat jako archipelag średniej wielkości placków lądu.

5b04e7de4c5b.jpg

2502629722881746193 - Zaczynamy na malutkiej wysepce z ogromnym muchomorem, by w oddali dojrzeć przedziwną wyspę pełną grzybów oraz... mucho-krów

:D To trzeba zobaczyć

c2de9c0067a2.jpg

Seedy na wersje Minecrafta 1.0.0, jak zrobić by działały na 1.1+? To proste wystarczy ściągnąć plik minecraft.jar z wersji 1.0.0, wejść na mape wpisujac wyzej wymieniony seed wyjsc z minecrafta zaaktualizowac do wersji terazniejszej i mamy mape z terazniejsza wersja

:)

Jeśli ktoś chciał by screeny mogę wkleić, wystarczy napisać w komentach, poradnik jak wejść na mapę też mogę zrobić.

Zbieram "lubię to"

Ps. nie wiedziałem gdzie to zaliczyć więc dałem na stronę główną o minecrafcie najwyżej Pan Admin przeniesie, pisać w komentach czy poprawić kolor itp wszystkie uwagi przyjmuję !

KanariNinja -> S26 Solar, 60lvl ON!

Opublikowano

@2up sory ja jakoś nie zauważyłem a było dopisane jak wejść na nowym mine?

@edit chciałem dodać zdjęcia ale wyskakuje ze nie można dodać o takim rozszerzeniu :(

@edit2 all działa są dodane zdjęcia

KanariNinja -> S26 Solar, 60lvl ON!

Opublikowano

Heh, seedy fajne, szczególnie twierdza pod serwer mi się przydała, gracze byli zdumieni że jest pod miastem.

Moje TuTki

;)

http://www.mpcforum.pl/topic/568007-2011-thanksgiving-event-opis/[/Code]
[/center]

[center][code]http://www.mpcforum.pl/topic/568056-revenants-hunt-guide/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...