Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Speed Terminator - Czyli zajebisty tittle w Dragon Nest

Krzysztofa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Pewnie niewiele z Was grało w Dragon nest, ale Ci co grali pewnie wiedzą jak wiele znaczą bony takie jak:

Speed Terminator - Str+ 20 AGI+20 INT+18 VIT+15 AtkP+30~30 Magika+30~30

Aby się do nich dostać wciskamy przycisk "P" i zakładka "title"

Aby zdobyć ten tytuł należy wykonać kilka Dungów na poziomie w Abys/Master w jak najkrótszym czasie, a oto te, które trzeba przejść:

Sprint Instinct - Wyczyść "Abyss Dungeon Raider Ambush Point" na poziomie Abyss w 15 minut.

Endless ? Wyczyść "Abyss Dungeon Church Ruins" na poziomie Abyss w 20 minut.

Temple_Chapel_Boss.png

Berserker ? Wyczyść na poziomie Abyss "dungeon Sanctuary Core" w 20 Minut

Sanctuary_Nexus_1.png

Detector ? Raider Ambush Point na poziomie Master w 15 minut.

Lightning Fast ? Wyczyść "Death Basin" na poziomie Master w 20 Minut.

Basin_of_the_Fallen_Boss.png

Magical ? ST Haven ? Dark Mines - Wyczyść na poziomie Master w 15 minut updated . Skończenie to w party jest o wiele szybsze!

Black_Mines_Boss.png

Hula Hooper ? St Haven Abandoned Melton Hollow - Wyczyść na poziomie Master w 15 Minut ( koniec to ze stroną bardziej szybciej)

Rockthorn_Gorge_Boss.png

Rolling Master ? St Haven Forsaken Islet ? Wyczyść na poziomie Master w 15 minut ( ( Aktualizacja - Yeah! Po prostu nie dostać się do poziomu 26 i uzyskać Quest forum Comission i otchłań lochu pojawił się na mojej liście acheivement podziemi pozwolił mi zdobyć ten tytuł )

Desolate_Isle_Boss.png

UWAGA WAŻNE: trzeba mieć ten tytuł w Listy Acheivement Dungeon. Można wyświetlić listę acheivement Dungeon wciskając "L" w grze.

Aby mieć tryb abys w niektórych dungach, należy wykonać questy w Bailey Heraldy misje poboczną "w Abyss I i II"

Dla drużynowych Dungów: Dokańczać powinien "lider drużyny" wszystkich questów. jeśli twoje problemy mające spróbować bycia liderem partii, ponieważ sam tytuł mówi: "Kierownictwo Towarzystwa"

Pozdrawiam Krzysztof

:)

Liczę na Like

xD

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Przydatne, sam w to kiedyś grałem i z tego co pamiętam miałem same tytuły po +5str itd.

Co do samej gry dużo od początku się zmieniło ? Może bym wrócił chwilowo nie mam nic do roboty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...