Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać-Stara postać...

SilvEx™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czejść.

Myślę nad stworzeniem nowej postaci mianowicie ninji dagger ponieważ wojownik body (44lv) już mi się znudził .. :x

Lecz nie wiem czy mi się opłaca ją robić (Ninjie) , nigdy na PL'u nią nie grałem , nie wiem jak sprawuje się w expie ... A liczę szczególnie na szybki efektowny exp , z eq nie będę miał większych problemów ... I myślę nad wbiciu jemu (ninji) 30/33lv by móc już założyć 'dobre' eq , i wybraniem się do v1/v2 na poli... Zakupie ninji eq +1k hp , jelona sr+30 , i wielu marmurów poli ...

Sądze , że szybko wbiłbym nią ten +50lvl ; wojownika zostawiłbym sobie jako dropa , codziennie dopóki nie będę miał "B.dobrego" eq czytał Ku (Mówię o ninji) .

Ps. Prosiłbym ludzi grających ninjami o wypowiedz , czy są z nich "zadowoleni" jak sobie radzą na expie z buta /konia /na poli itd.. itp .. :x

Opublikowano

ninja na sztylety to postać i do expa i do pvp zwłaszcza tego drugiego ponieważ ma świetne skile skupiające się na 1 celu. Jeśli stać cię na marmury to próbuj czemu nie, zdecydowanie łatwiej expi się wojem ale jak ci się znudził. Najlepszą gra zaczną się od momentu jak możesz smoki włożyć :) 65lv o ile się nie mylę. Super postać na poli sama może sobie lurac najlepsza do klepania bossów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdy grałem ninją na Eteorze, byłem bardzo zadowolony. W expie nie jest taka słaba, tylko trzeba mieć dobre sztylety i dużo hp.

Tą ninją wbij sobie 35, wtedy możesz czytać poli + 2 ku. Wbicie 65 w v2 to jest kwestia tygodnia, może troszkę więcej.

Opublikowano

Wbij 35lvl, czytaj 2x ku i poli, jak wbijesz poli na M to wtedy idź na marmurach do V2, bo tak to strata marmurów (na 0pkt czas marmuru = 5minut, m = 10 minut)

Sam grałem daggerem do 76 lvl i ciężko było do 65lvl, założyłem smoki i nie było na mnie kozaka :D

1367591241-U459639.png

Opublikowano

tak jak UP tylko zrób sobie buffa z Błogo jako 1 i pomoc jako 2 ! :P gdyż z takim buffem+marmurek+jelonek sr 30 to koxisz :)

KanariNinja -> S26 Solar, 60lvl ON!

Opublikowano

kup fms'a na początek ze sr 20+ i jedziesz ;] + buff 35 lvl z pomocą na m i błogo. Wtedy do 50 powinieneś pobić na tych BO potem zmienić na kozy z dobrymi um i kd +3/4

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Tak w przyszlosci dla ciebie, nigdy nie pisz 'iz', skoro nie wiesz co to znaczy - iz, jest to synonim od -'że'

@Topic Rob ninje, kup itemki 1,5k hp i jazda

Opublikowano

Ja grałem ninja, mialem eq +8-9 dobre i inne z 1k hp itp w tym jelonek śr 30% ale na słabszym też leci:) wbijałem powoli skille i poli a efekt to na 40 lvl lajtowy exp w v2 na marmurku:)

Opublikowano

Zekron, czemu fms ? Jelonek ma większą wartość ataku i jest o wiele tańszy z dobrymi średnimi :D Jeśli masz kaskę na eq/ku/poli itp to graj ninją

kuzyk2.png
Opublikowano

kup fms'a na początek ze sr 20+ i jedziesz ;] + buff 35 lvl z pomocą na m i błogo. Wtedy do 50 powinieneś pobić na tych BO potem zmienić na kozy z dobrymi um i kd +3/4

Lepszy jest jelonek , większe dmg + z śr na + jest b.tani, (w porównaniu do FMS'a...)

Tak w przyszlosci dla ciebie, nigdy nie pisz 'iz', skoro nie wiesz co to znaczy - iz, jest to synonim od -'że'

@Topic Rob ninje, kup itemki 1,5k hp i jazda

Wiesz w ogóle co piszesz ? "Iż" jest to wyraz blisko znaczny do że... Więc żadnego błędu nie zrobiłem , po prostu by nie nad używać słowa "że" , napisałem iż...-.-"

Wbij 35lvl, czytaj 2x ku i poli, jak wbijesz poli na M to wtedy idź na marmurach do V2, bo tak to strata marmurów (na 0pkt czas marmuru = 5minut, m = 10 minut)

Sam grałem daggerem do 76 lvl i ciężko było do 65lvl, założyłem smoki i nie było na mnie kozaka :D

0pkt -> Marmur na 5min.

1pkt-m10 -> Marmur 10min.

Nie wiem jak jest na G.

Lecz na P jest 30min. o.O

Dzięki za odpowiedzi w temacie , już stworzyłem sobie ninje , i ją podexpiam...

Niestety nie mogę skompletować (Znaleźć) eq... :x

Opublikowano

Mam pytanie , czy dam rade w v1/v2 na poli z jelonem +9 śr +20? Trudno jest znaleźć go z sr+30 , a jak ktoś go ma to najczęściej nie chce go sprzedać .

Głównie chodzi mi oto czy jakoś kolosalnie zmieni to zadawane obrażenia... :x

@Edit Przepraszam za Duble post. ;x

Opublikowano

Czy kolosalnie, to raczej nie... ale różnicę będzie widać bo nieraz przeżyjesz na farcie ;)

0pkt -> Marmur na 5min.

Nie wiem jak jest na G.

Serio? Eh... chyba za dużo gram na privach :unsure:

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Dawno temu grałem Ninją na Feniksie i byłem strasznie zadowolony, a szczególnie z porządnych kozików śr. 30+.

Na dodatek możesz zrobić sb buffkę, najlepiej 35lv i razem z nim chodzić do v1 / v2 czy gdzie tam chcesz. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Na P 30 minut to chyba Cię głowa boli na P trzyma do kilku H.

Głowa człowieku może Cb boleć , oczywiscie , można inaczej dobrać słowa... ale , oky.

Tutaj są informacje że 30-40 min. ;]

http://www.mpcforum.pl/topic/101736-exp-na-marmurach-ninja-archer/

1 post.

http://www.MakinWasLubi.pl/topic/20561-wszystko-o-ninjy-dagger/

5linika

http://nasz-metin.pl/polimorfia.htm

Ostatnie zdanie..

Nie wiesz? Nie wypowiadaj się.

Ave.

Łe , nie mogę nigdzie zdobyć eq ..-.-"

Buffkę już mam lecz niestety 22lv ;x ,a moja nowa postać ; ninja ma już 20lv ^.^ .

@EDIT

Mam już jelona +9 sr. 37 .

Opublikowano

Grałem ninją dagger/archer zakupiłem eq 1.5k pz z czasem 2k hp jelonka maiłem 34 sr kd +4 Poli powoli wbiłem na P buffa zrobiłem tez powoli wbiłem mu Ku i na 45 lv do v1 wbiłem na szponach 50 i do v2 po 1 grupce :) jescze kolega na swoim szamanie leczeniu + mój buff fajnie się expiło ;D

PS marmurek dziki sługa + zielona potka i porób soczki np z gango itp :) .

:Pomogłem "Wcisnij magiczny guzik.

Opublikowano

Podexp sobie ninje do 35 .

Zrób 2xM .

Poli wbijaj cały czas .

Jak masz tylko okazje .

Jelon +sr 25 magą byc ale żeby było kd moba i kryta chociaż +3 .

Zbroja na 1 lv + 2khp i kd speeda najlepiej

całe eq w pz / krytyk .

mas marmurów + ksiazki poli .

W 2 tygodnie z ringiem idzie 75 władować ^^

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

Lepszy jest jelonek , większe dmg + z śr na + jest b.tani, (w porównaniu do FMS'a...)

Wiesz w ogóle co piszesz ? "Iż" jest to wyraz blisko znaczny do że... Więc żadnego błędu nie zrobiłem , po prostu by nie nad używać słowa "że" , napisałem iż... -.-"

0pkt -> Marmur na 5min.

Nie wiem jak jest na G.

Dzięki za odpowiedzi w temacie , już stworzyłem sobie ninje , i ją podexpiam...

Niestety nie mogę skompletować (Znaleźć) eq... :x

To chyba napisalem, ze jest to synonim bezmozgu... A widze, dosyc, ze nie wiesz co to znaczy -'iz' to jeszcze nie wiesz co to znaczy 'synonim' pwned

@patrz jak to napisales :

Myślę nad stworzeniem nowej postaci mianowicie ninji dagger że wojownik body (44lv) już mi się znudził .. :x
Lecz nie wiem czy mi się opłaca ją robić (Ninjie) , że nigdy na PL'u nią nie grałem , nie wiem jak sprawuje się w expie ... A liczę szczególnie na szybki efektowny exp , z eq nie będę miał większych problemów

Widzisz tu sens wstawiania spojnika -'iz' ?

Opublikowano

Jak grałem ninja na s3 to mi się świetnie sprawowała :P fajnie się expiło zawsze ktoś chciał do lura czy nawet samemu + super do pvp

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

Najlepsze i najszybsze doświadczenie znajdziesz na jakiś privku więc zacznij tam przygodę ninją.

Co do dyskusji nad budową itp zajrzyj do działu poradniki.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Możesz już to zakończyć?Masz jakieś pretensje/problemy do mnie napisz mi to na pw ...

dobra byś przestał spamić tutaj, poprawie . :*

To co na tą chwile mam ; zakupiłem :

-Jelon+9 śr. 37

-Zbr. na 26lv 1k hp

Namęczyłem się zdobyć to eq , nikt sellać nie chciał ;x

Opublikowano

Przepraszam, że tak "przeszkodzę", ale nie chce zakładać 2 prawie takiego samego tematu. Mam woja body 37lv i trochę kasy. Chciałem zapytać, czy grać dalej tą postacią, czy może zacząć od nowa inną(chce postać pod pvp)

Myślę, że warto wspomnieć, że na koncie mam fms'a, którego mógłbym sprzedać, aby kupić coś na start dla innej postaci(no chyba, że lepiej grać tym bodziakiem) :)

Opublikowano

Jeżeli chciałbyś postać wyłącznie na PvP , to polecam zrobić sure Bm (black magic) , Bodziaka możesz zostawić , jako dropa , i postać którą podexpisz sobie tą new postać...

~~

Jeżeli chcesz postać pod Pvp i pvm (pvp i expa) polecam ninje dagger :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...