Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą wybrać?

mateo2065

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie kupic se GTA czy Ghotic3 z dodatkiem(ta gra która będzie miała wiecej koment to dam tym osobą po plusie

:) ) ??

Opublikowano

Hmm a co my wróżki jesteśmy ? ;D Skąd mamy wiedzieć jakie gry bardziej lubisz ? :D Osobiście bym Ci polecił GTA, gothic 3 też jest fajny, ale jednak GTA na multi (jeżeli chodzi o sa) wciąga na długie godziny i są fajne mody :D

Opublikowano

Ja mam to i to ale jeżeli miał bym wybierać która gra mi dała więcej frajdy to bym wybrał Gothica polecam osobiście :)

damjian.png

Opublikowano

O którą część Gta Ci chodzi ?

Gothic 3 pod względem fabuły został zepsuty, ale gdyby stworzyli grę Gothic 3 pod inną nazwą i inną fabułą to bym go polecił ;p Fajny jest niczego mu nie brak (jak na date wydania). W sumie też wole crpg od zwykłej akcji, wole samemu poprowadzić los bohatera niż idź do tego on Ci każe zabić tego, a ty grzeczny piesek bez gadania idziesz i robisz :D Z tych dwóch gothic 3

Opublikowano

GTA lepsze radze mam gothic 3,4 i żadne nie dorównuje GTA

Pomogłem? Liczę na +, a na pewno się odwdzięczę!

Podoba Ci się dźwięk jak wciskasz "Lubię To"?

Opublikowano

Nie grałem w gothica, wiec gta ;x

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...