Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]MPC Elite Modders Team

Gość Maxiu

Co myślicie o tej grupie ??  

57 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodajemy ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

osobiscie jestem za... modders i codders to co innego... lecz niech bedzie tto ranga ktorzy moduja min. 2 gry lub jezeli jedna to niech ranga powstanie gdy jest min 3 modderow w 3 roznych dzialach... ale i tak jestem na wielkie tak :)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na nie, bo i tak MCT tworzą Cheaty i jakieś mody więc po co to? :O

no tak, to tylko nagroda, kolorek aby osoby poczuły się wyróżnione

lecz modder nie dojdzie do mct bo tak naprawde programowanie to całkiem inna dziedzina na której za przeproszeniem może gówno się znać.

@2Up

Ułatwia grę ludziom.

@Top

Dodałbym to do MCT. Można przecież poszerzyć to (nie mam ochoty się dzisiaj rozpisywać :().

i don't think so, tak jak pisalem up

Hmm tak mówicie ze MCT tworzy hacki,ale jakoś ich wielkiego wkładu nie widać . Prawie wcale go nie ma .

Co do Modeersów można by spróbować. Na pewno to rozrusza trochę forum .

ps . Ludzi tworzących mody widzę coraz więcej np.Cass i wiele innych .

Dlaczego by ich nie wynagrodzić ?

mct = mpc coders team = wiesz, wg. mnie oznacza to że osoby pomagają dla forum pomagając noobą, pisząc tuty, a nie tylko piszą haxy i boty

a poza tematem a co z grafikami, jest ich o wiele więcej :>

i tak gówno mogę więc nie głosuje

Opublikowano

btw.Na forum najbardziej modding jesst rozwinięty w dziale CA , MC , CF , (nie wiem czy jeszcze w WR)

Tutaj lekko się nie zgodzę gdyż nie znam osoby która poza Mną, Geonignem, Gaw3l'em interesowała się pisaniem czegokolwiek do

minecraft'a czy też używania javy do czegokolwiek.

Jeżeli ta grupa miałaby powstać to na prawdę musiałaby powstać masa tutoriali dla

nowych.

Widzę zainteresowaniem modingiem/kodowaniem bo jak wstawiłem swój pierwszy, nubski plugin to

od razu miałem spam na gg "JAK TO ZROBIĆ"

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

człowieku... Modding w Minecrafcie polega na pisaniu go. W innych grach wygląda to w połowie na zmienianiu plików...

Więc po kiego sapiesz że pisałeś plugin... kuźwa, zanim się wypowiesz przeczytaj cały temat... wiele razy było to pisane...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Up to niby kogo proponujesz oO ??

Jakiegoś randoma (haha) xD ?? // Jakiegoś Global+ rangą.

Zią...Ty chyba nie wiesz.

Że Lenart był globalem , wielokrotnym modem i jako 2 mentora dostał xD

...(reszty nie bd opowiadał)...

A każdy kto wie , kim on jest na forum , mówi że zasługuje na Leadera.

Fail..

Chyba tematu nie czytałeś.. // Czytałem.

A poco ma być taka grupa oO ? // Aby modować gry, nie tylko CA. Inaczej taka grupa nie ma sensu, bo i tak macie dział od modów.

btw.Na forum najbardziej modding jesst rozwinięty w dziale CA , MC , CF , (nie wiem czy jeszcze w WR) // Whatever nie tylko tam on istnieje.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Lul.

Ktoś temat zamknął..potem otworzył x_x

No ok ;)

Co do tematu :

@Up Ty jakiś ...... jesteś ;/

Przecież to się bierzę na logike.

Nie bd w tym np.2 modderów x_x

Bo to sensu by nie miało...

2.

Jakiegoś Global+ rangą.

Dobra..powiedz mi który zna się na moddingu ??

A poco ma być taka grupa oO ?

To było pytanie retoryczne xD

Na forum najbardziej modding jesst rozwinięty w dziale CA , MC , CF , (nie wiem czy jeszcze w WR)

Nie wiem gdzie jeszcze istnieje.

I też niewiem po co powtarzasz posta , jeżeli wszystko jest zawarte w temacie :rolleyes:

^^

osobiscie jestem za... modders i codders to co innego... lecz niech bedzie tto ranga ktorzy moduja min. 2 gry lub jezeli jedna to niech ranga powstanie gdy jest min 3 modderow w 3 roznych dzialach... ale i tak jestem na wielkie tak

Myśli mi się że z całego forum się ich pozbiera.

Oczywiście tych aktywnych itp.

A nie takich co zrobili 2-3 lamerskie mody i chcą plakietke ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

człowieku... Modding w Minecrafcie polega na pisaniu go. W innych grach wygląda to w połowie na zmienianiu plików...

Więc po kiego sapiesz że pisałeś plugin... kuźwa, zanim się wypowiesz przeczytaj cały temat... wiele razy było to pisane...

Czytam cały temat ;)

Też Ci coś doradzę, zanim się wypowiesz zacznij odróżniać pisanie wtyczek a modowanie minecraft'a.

Tam też rzeczy polegają na wymianie plików.

Osobiście odczuwam wrażenie jakby ten dział miał powstać wyłącznie dla Combat Arms

ps.MaxAnnihilator

Uwierz że nie tylko znasz się na moddingu ;] Modować można praktycznie każdą grę.

Tak poza tym u większości na tej forum modding to ściągnięcie plików z neta

i wrzucenie do odpowiedniego folderu.

Opublikowano

Nie wiem gdzie jeszcze istnieje.

Dlatego nie podoba mi się ten pomysł mianowania cię liderem.

Sama grupa ok. Co do globala, to żaden chyba.

Lenart mógł by być liderem, ma moda i zna się na tym.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

beka, lejta się najlepiej o tą rangę.

btw. MaxAnnihilator nie jesteś tutaj najważniejszy, że nazywasz innych od randomów, szczerze? to 1 raz na oczy Cię widzę na forum a w dodatku masz czelność nazywać userów od randomów. Nie podoba mi się sposób w jaki do tego podchodzisz, jakby świat kręcił się wyłącznie wokół Ciebie, troche to nie tak ma to funkcjonować.

Lenart oczywiście, że nadaje się na lidera takowej grupy jak powstanie i nie musisz się tutaj chwalić jego zasługami...Każdy chyba wie co zrobił dla MPCForum...więc wrzuć trochę na luz, i trochę obniż swoją samoocenę bo jak widzę jest wystrzelona w kosmos.

Co do tej grupy to powinna powstać jak znajdziecie osoby do przynajmniej 4 gier (a myślę, że się znajdą) i wyłonić jakiś przewodniczących gier (1 przewodniczacy np. Metina i 3/4 modderów a Leader by nadzorował efekty grupy), bo całą grupę dla 1 gry to nie opłaca się robić.

Opublikowano

lenartsrenartsmolenskku.jpg

pisałem wielokrotnie że nie chce żadnego Lidera.

Moja pomoc w MEMT, wyglądała by tak, że mógłbym Wam napisać parę tutoriali dot. moddingu CA, WR, NOLF2, i tyle co miałbym do przekazania publicznie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

pisałem wielokrotnie że nie chce żadnego Lidera.

To kto by się zajął to grupą jakby powstała,?

Jesteś najlepszy w moddingu, wiele zrobiłeś dla forum i tron lidera raczej byłby przeznaczony dla CIebie mośku :*

Opublikowano

Nawet jeśli, to i tak ciesze się że dostałem ponownie Moda... innej rangi nie chce.

Jak wspomniałeś, zrobiłem wiele dla forum, dobrego i złego, cieszmy się że w ogóle mogę tu siedzieć ;)

Ofc. jak pisałem wielokrotnie, zawsze chętnie pomogę na mpc. jeśli ktoś by miał pytania to chętnie podpowiem co, gdzie jak i z czym.

Dobra, Panowie i Panie, poczekajmy na kogoś z wyższej półki bo zaraz się pozabijamy a gówno zobaczymy a nie rangę.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

to może wreszcie by ktoś raczył podjąć męską decyzję o powstaniu takowej grupy bo puki co to ani widu ani słychu

@topic uważam że taka grupa powinna postać ponieważ ludzi których tworzą mody jest tu naprawdę sporo a miejsce dla nich specjalne powinno powstać

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

@up

Niestety ale pierw trzeba znaleźć odpowiednią osobę na lidera, czyli taką co ma coś z tym wspólnego, inaczej

ta cała grupa nie będzie miała sensu. Oczywiście ta osoba musi być również zaufana.

Opublikowano

Leci już 3 rok.

Dobra... jeśli miało by to wejść, to na początek mogę być, ale potrzebował bym aby ludzie którzy znają się na modyfikowaniu gier napisały jakie silniki potrafią modyfikować i czy w ogóle jest sens robienia tej grupy, bo jak będzie 5 ludzi z tej samej gry to o dupe rozbić to wszystko

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mody w Minecrafcie -> Java -> MCT

Jeżeli ktoś potrafii modować w CA, nie zrobi moda do MC.

MPC jest o tematyce Hacków, cheatów, trainerów.

Obie rangi będą na siebie nachodzić. Tak samo z Warrockiem jest.

+1

Tak naprawdę chcesz ten kolorek ?