Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift code

mic2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem. Kupiłem miesiąc temu gift code na allegro, z tej aukcji klik Wszystko było pieknie ładnie, gift code doszedł, działał. Pograłem miesiąc na premium i dzisiaj pisze mi "User not premium", a na minecraft.net jest tak jakbym nigdy gift code nie aktywował. prosze o pomoc

Opublikowano

Siema mam problem. Kupiłem miesiąc temu gift code na allegro, z tej aukcji klik Wszystko było pieknie ładnie, gift code doszedł, działał. Pograłem miesiąc na premium i dzisiaj pisze mi "User not premium", a na minecraft.net jest tak jakbym nigdy gift code nie aktywował. prosze o pomoc

tez tak mam ale kupywalem u innego kolesia tez miesiac temu

Opublikowano

Musicie to zgłosić do sprzedawcy. Jeśli nie jest oszusustem, zamieni wam Gift Code na nowy. Na przyszłość nie polecam kupować z

allegro.pl

tylko z

fabrykakluczy.pl

lub

kontagier.pl

Ja osobiście kupiłem z

fabrykakluczy.pl

i jest zadowolony

Opublikowano

Wojtas zapomniałeś dodać, że jest jeszcze minecraft.net jedyne pewne i "oficjalne" źródło kluczy. Co do tematu to napisz do sprzedawcy aby dał ci nowy klucz jeśli ci tego nie da to zgłoś sprawę na allegro albo na policję o oszustwo .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

sprzedawca napisał

Witam

Niestety nie mamy mozliwości wglądu w kod gry. Zgodnie z regulaminem dajemy gwarancje jedynie rozruchową - z tego typu problemami należy zwracać się do producenta/wydawcy

Opublikowano

mam taki sam problem kupowalem na innej aukcji na allegro ona sie juz chyba skonczyla i juz nie odzyskam pieniedzy ani gift coda ;(

Gość                
Opublikowano

Ja śmigam od stycznia na gift codzie z tej aukcji i daj mi boże aby tak zostało.

Ps.No cóż nic nie zrobisz.

Opublikowano

no trudno ;/, teraz kupuje na minecraft.net

a ja jzu wogle nie kupuje odechcialo mi sie grac jak mam marnowac 200zł na gierke wole kupic sobie chipsy :) nie żartuje bede grał na off-line

a minecrafta już wogle nie kupie

Gość                
Opublikowano
Możecie napisać do administracji minecraft.net o co caman

1.Będą zachwyceni że kupił Gift Coda z allegro.

2.Napewno dostanie odp.

3.Ile ty masz lat? -..-

Opublikowano
mic2137 napisz do allegro i postrasz tego sprzedawce policją to przeważnie działa ( przynajmniej w moim przypadku jak kupowałem kod do mw3 ) . Jednak minecraft.net to najpewniejsze i 100% bezpieczne miejsce na zakup gry .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Poprostu kod skradziony lub coś w tym stylu, wiele już takich sytuacji było.

Najlepiej kupić od Craftsite.pl lub Kontagier.pl

League Of Legends !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...