Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby na zarobek w ineternecie

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w topic znacie jakieś ? Próbowałem na grafice ale słaby jestem i zarobiłem tylko 30zł... Więc nie wypał nie chce reklam bo za takie coś jest 4 grosze np za 10min oglądania reklam...

Szukam sposobu który daje np 15+zł za np. jakąś prace czy coś mogą być one ciężkie ale żeby były do wyczwiczenia ... Może coś macie ?

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam,

Patryk.

Opublikowano

Myślę że nikt Ci sposobu nie poda bo jak coś działa to zatrzymuje się to dla siebie.

Zaproponowałem dział "zarabianie w internecie" w nowym konkursie,jak wygram obiecuje że będę pisać poradniki.

pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Jest np. adf . ly (bez spacji) - taka stronka, że jak ktoś Ci wejdzie i kliknie 'SKIP AD' dostajesz wejście. To jest taki jakby skracacz linków, a poprzez wejścia dostajesz kasę. Nie musi pobierać, na stronce nic nie mus być, tylko ma wbić przez ten link i nacisnąć skip ad.

Drugi sposób to np. cashfile.com z którego jak ludzie Ci pobiorą plik dostajesz kasę... Lecz minus bo tam trzeba wypełnić ankiety, które nie są darmowe. Szkoda kiedyś było za free...

Albo też możesz z jakiś surfów czy coś. Jest pełno na necie tego typu stron do zarabiania, tak samo pełno też poradników na naszym forum. Przykładowa stronka to np. 20dollars2surf.com

Opublikowano

Goście robią tak że biorą jakiś link np. do instalki i wstawiają go na różne fora z tymi właśnie linkami. Byle co, nikt nawet nie wie co jest w środku...

Chyba że chcesz mieć dalej pozytywną reputację to rób jakieś mody, hacki itd. i zamiast zwykłych linków wstawiaj te...

Opublikowano

Jest wiele sposobów na zarabianie hajsu w necie.

Przeważnie jest to kopiowanie i umieszczanie reklam na różnych str www,

Bądź po prostu klikanie na nich.

Jest to praca mozolna, mało płatna..

Lepiej w wakacje na truskawy iść:D

W necie można zarabiać na aukcjach ale do tego trzeba mieć 18+ i dobrą głowę.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

15 zł za godz. ? O chłopie jak gdzieś znajdziesz taką pracę to pisz do mnie .

Refy za kasę w lolu, konta w metinie/tibi etc.

Ja zarabiam w lecie na ulotkach myciu szyb 500zł na czarno ; )

aqcu39P.png
Opublikowano

Tylko się trzymaj z daleka od stronek które oferują 0,20gr do 1 zł za oglądanie reklam,lub rejestracje w jakimś konkursie na prawdę czas jaki poświęcisz na zdobycie 15-20 złotych jest kolosalny,oni zarobili na tobie x 50 i jeśli przy tych ciotowatych konkursach podałeś prawdziwe dane to już masz za pare dni w domu 1000 reklam a jesli podałeś fałszywe dane to dojdą do tego i zbanują i kasy nie dostaniesz,jak dla mnie zarobek "za nic nie robienie" w necie nie istnieje<>jeśli masz +18 to co innego ale trzeba mieć troszkę w głowie oleju,osobiście polecam w realu jakieś drobne prace bo za to juz masz normalną kase i finito,ale nie licz że klikniesz 500 razy na reklame i zarobisz 1000 zeta.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Wlam sie na strony sklepow internetowych i podmien konta bankowe na swoje o.O .

A tak serio zarabianie na klikaniu linkow jakies refy pierdoly to gowno a nie zarobek.

Jedyny dobry zarobek to youtube albo strona internetowa z ciekawa trescia i dobrymi tagami i pozycjonowaniem . Ale i tak wole isc do pracy na tydzien niz siedziec na kompie .

wakow9.png
Opublikowano

Faki na sharecashu ;p

Wrzucasz fake gry , reklamujesz na yt i kasa leci . Zarobiłem z tego 200 $ .

Monotonne , ale się da .

Opublikowano

Tylko się trzymaj z daleka od stronek które oferują 0,20gr do 1 zł za oglądanie reklam,lub rejestracje w jakimś konkursie na prawdę czas jaki poświęcisz na zdobycie 15-20 złotych jest kolosalny,oni zarobili na tobie x 50 i jeśli przy tych ciotowatych konkursach podałeś prawdziwe dane to już masz za pare dni w domu 1000 reklam a jesli podałeś fałszywe dane to dojdą do tego i zbanują i kasy nie dostaniesz,jak dla mnie zarobek "za nic nie robienie" w necie nie istnieje<>jeśli masz +18 to co innego ale trzeba mieć troszkę w głowie oleju,osobiście polecam w realu jakieś drobne prace bo za to juz masz normalną kase i finito,ale nie licz że klikniesz 500 razy na reklame i zarobisz 1000 zeta.

o matko ale dziecko nie czytajcie tego wcale...

jak chcesz jakies konkretne sposoby to wal na pw bo tutaj szkoda zachodu dzieci sie do mnie przyczepia zaraz

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Na PPA wyciągam ok. 5$ na dzień, na adf ly ok. 100$ w miesiąc i na buxach nic nie robiąc 1$ dziennie

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Nom po testuje te sposoby ale najbardziej mnie ciekawi zarabianie na YouTube może mi ktoś powiedzieć ile mniej więcej za filmik się ma ? Jestem zielony,

Opublikowano

Za 500 wyświetlen filmiku dziennie miałem 0,05$(czy tam €) ... Nie opłaca się

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano
Opublikowano

zacznij się interesować grafiką komputerową jak bd miał talent to za głupie dobre logo na stronę bąć forum możesz dostać 30 zł zresztą zależy jaki sobie cenik ustalisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...