Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do broni dla Woja Body na 30lvl.

heroex2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam woja body 34lvl i mam dla niego riba +9 śr. -13 um. 10 - rib jak widać jest bardziej do pvp niż do expa, a gram na solarze. Chcę zrobic jeszcze trochę dobrego eq więc robię teraz na 35lvl boja i idę dropić na metki a potem expic dalej. Pytanie teraz czy mam sellnąć tego riba (jak tak to za ile mniej więcej S26 Solar) i kupić jakiegoś ze średnimi na + (na pvp mi nie zalezy az tak bardzo), czy moze zmienic mu um i sr bo mam 2x zmiana bonow z eventu, a moze w ogole kupic fmsa jakiegos? Co o tym sadzicie? Rib lepszy na boja?

Opublikowano

Sprzedaj tego riba i kup nowego. Jeśli chcesz możesz użyć tych zmianek lecz wątpie że ci dobre bony wyjdą . Jeśli masz szczęście może ci wyjdzie tak z +20 śr.

Opublikowano

Nieee.... Rib jest na boja, a fms tzw " z buta"... Ribem będziesz z boja bił szybciej i więcej zadawał.

Ja na twoim miejscu bym zmienił śr... Ale ja to ja.. lubię ryzykować :)

Opublikowano

Mam 2 zmiany wiec szanse jakieś są, a wiecie ile bym dostał za tego riba i z jakimi max śr. mógłbym wtedy kupic? W ogóle jakie śr. są dobre powyżej 20%?

Opublikowano

ja bym ci radzil tego riba zamienic na mniejszy + ale wieksze sr a nie bawic sie w sprzedaz i kupno

KanariNinja -> S26 Solar, 60lvl ON!

Opublikowano

ja ci polecam sprzedać tego i kupić ze średnimi 15+ na boja. tak sobie zarobisz na tych metkach w m2 na fmsa do pvp / expa.

a zmianke ja bym proponował zostawić na item z 5b.

Opublikowano

Lepiej sprzedaj tego riba i kup takiego +10/15śr, zrób boja i drop w m2 na lepsze eq.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

nie licz na średnie powyżej 20 ją do fms wcisnąłem 8 zmian i wyższych niż 14% nie było. Ja na bodego polecam fms z dobrymi sr ogromnej różnicy na koniu nie ma a z buta ribem nie powalczysz. Sprzedał tego riba i kup fms tyle odemnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up Ty cisnołeś 8 zmian... A ja na s.12 kupiłem w Is 10 zmianek i po pocisnięciu drógiej weszły śr 41 w ribie. Teraz juz broni nie musze zmieniać :+Ale bony są do dupy :/

A co do tematu: Zaryzykuj i wsadz zmianki :) chodz niech ci wejdą śr około 20 :) Pozdrawiam

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Teraz spostrzegłem że chcesz wiedzieć czy RIB jest szybszy z bojem.

Tak, wali więcej i szybciej.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...