Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Ze Sfyt2

mrShadY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie wiadomo. Dopóki nie będzie informacji na stronie że serwer padł, to można się tylko domyślać co się dzieje. Poczekamy zobaczymy.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano
on szukac nie potrafi ;] zyje metinem koles wiec jak metin siadzie to sie powiesi ;p

edit.shady a tak czego ci szkoda na tym sfyt ? tej stalki dla sury co to jest?

czy tam moze jakiegos badziewnego miecza takie eq masz 2 dni polowisz i masz;p

No wiesz eq +9 to każdy może zrobić dobre, ALE do dobrych bonów trzeba być jakimś dzieciem słońca. Mi najbardziej będzie brakować naszyjnika 2k hp 10% kryt i 15% na miecze... jak to było więcej warte niż zlodziej dusz cholera jasna! I teraz co? Adiue omg. >.<

Server poległ na zawsze, przez tych pier**lonych Niemców z buggami. xD

Nie rozumiem, mieć ułatwienie na max'a i szukać jeszcze w nim bugów... trzeba być totalnie rozpuszczonym gówniarzem.

P.S.

Sory, ale szkoda mi czasu jaki włożyłem ten głupi server.

Opublikowano
oni czyszcza tylko mapki bo ludzie wywalaja itemy i bugują niestety ;[

1. Kont nie usunęli (bynajmniej do teraz , is działa mi na starym koncie)

2. Dodaliby wszystkie itemki do ulepszania w is po 1-10sm a usunęli drop z gry (mogliby to zastąpić normalnymi itemami ... bronie zbroje itp.) ... na pewno byłoby czyściej

Nowicjusz
Opublikowano

OMFG mnie też troche wkurzyło ze sfyta wyłączyli. . . ale jakos kurde nie wpadam w depresje i nie wyzywam innych tylko po prostu poczekam troche albo znajde inny serw ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...