Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer 110 cap.

_AhmeD_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czasu gdy na fora internetowe trafił scracowany mbot, postanowiłem pograć sobie na jakimś z prywatnych serwerów. Wrócić do silka.

Niestety serwerów ciągle przybywa i sam nie wiem w co palce włożyć. Jest ich dosłownie masa...

Dlatego moje pytanie do was forumowicze jest następujące. Jaki serwer z cap 110 polecacie ? Chodzi mi głównie o grywalność, żeby było sporo ludzi z którymi można przeprowadzić sobie PVP :)

Serdecznie dziękuje za wszelkie propozycje i jeśli nie sprawi to problemu, czy każdy z was mógłby podać najmniej jeden powód dlaczego akurat dany serwer poleca ?

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Niedługo powstanie polski prywatny serwer - FusionRoad, będzie CAP 110, po jakimś czasie CAP 130.

- Serwer Polski,

- Ogarnięty Support,

- Ludzi też będzie sporo, gdyż przez jedną godzinę (Na CBT) zarejestrowano 105 kont,

- Brak lagów,

- Wiele nowych rzeczy...

Co do lagów, doświadczam tego z ostatniego CBT. Serwer ma niedługo ruszyć, więcej info dowiesz się w temacie o FusionRoad.

Zapraszam ;)!

Opublikowano

@UP

To ma być stara ekipa z LifeSro tak ? Grałem tam i nie narzekałem. Jeśli serwer będzie dość długo na cap 110 stać to jak najbardziej. Cap 130 jakoś niewiele mnie interesuje :)

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Tak, ma to być stara ekipa z LifeSRO oraz 2 nowych GM'ów. Serwer będzie na CAP 110, lecz po długich pracach zostaną wgrane wyższe CAP'y.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...