Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG smart tv

Tworu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zakupiłem telewizor LG 47LW570S jest super pod względem obrazu a 3D jest rewelacyjne, dźwięk co prawda nie jest aż tak super ale mam kino domowe więc mi to nie robi różnicy. ten model posiada smart TV znajduje się w nim ipla,youtube itp. I tu nasuwa mi się pytanie... Czy ktoś jest zorientowany w LG i wie czy będzie dostępna aplikacja z iplexem?? Na ipla tak praktycznie nie ma ciekawych filmów "za darmo" a po to właśnie kupiłem taki o to telewizorek ^ ^ Teraz drugie pytanie. Czy da się jakoś nadawać filmy wyświetlane na internecie z komputera do telewizora np. po przed sieć DLNA?? Mam już połączenie ale nie chce mi się ściągać filmów skoro mogę je na internecie obejrzeć. Trzecie pytanie: jeśli by się nie dało by rady po przed sieć DLNA to jest możliwość zainstalowania jakoś wtyczki adobe flash player do telewizora?? Ponieważ jest przeglądarka internetowa lecz żadnego filmu nie obejrzę ;/

To tyle co do LG a teraz jedno pytanko z poza tematu:

Kilka miesięcy temu założyłem konto na pobieraczek.pl chciałem ściągnąć jeden pliczek. Okej założyłem ale nie mogłem rozkminić jak włączyć ściąganie to wyłączyłem ten badziew :P Kilka dni temu przyszedł mi email do zapłaty 99zł za korzystanie z pobieraczka w innym razie będzie pozew do sądu i tak dalej (padałem fałszywe dane). Zignorowałem to bo nic nie ściągnąłem... I tu jest pytanie czy dobrze postąpiłem?? Czy będą z tego jakieś konsekwencje?? Jak na razie się tego nie przejmuję ale zawsze jak jedzie policja drogą na której mieszkam to zawsze mnie przeszywa strach, że do mnie xD Wiec ja postanowiłem, że nie zapłacę dopóki w moich progach nie zawita policja albo komornik hehe. Pytam się was czy powinienem zapłacić czy nie bo szkoda mi tych 100zł a one drogą sobie nie chodzą ; D

Opublikowano

1 nie nie ma , jesteś zdany na oprogramowanie producenta

2 miej wszystko gdzieś, to sposób wyłudzania pieniędzy przez głupotę ludzką i nie czytanie regulaminów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...