Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowy Błąd

dupasrakamakataka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pierdole to sie nazywa dubble post ... jest taka zjebana opcja jak edytuj ...

czytaj regulamin globalny, czytaj regulamin lokalny, czytaj moja sygne ...

nie pomoglem i nie pomoge

Opublikowano
pierdole to sie nazywa dubble post ... jest taka zjebana opcja jak edytuj ...

czytaj regulamin globalny, czytaj regulamin lokalny, czytaj moja sygne ...

nie pomoglem i nie pomoge

kurwa mac ty zawsze wypierdalasz na tym forum jakies zjebane posty ktore nic niepoamgaja anic nic nie wnosza. Kurwa mac wez sie opanuj. JA pierdole

@edit. KURWA weszedlem w jeden temat dalej i znowu twoj PIERDOLONY POST POUCZAJOACY kurwa jak mozna byc tak pierdolnietym

OPANUJ SIE KURWA

Opublikowano

Exsiliun ciulu wiecz co to regulamin ? bo mi sie wydaje ze nie... jestem w gropie niewielu ktorzy staraja zapanowac nad tym calym syfem i jeszcze kazdy ma pretensje, a nie wnosze nic do tematu bo od tego jest temat zeby pisac o problemach i otrzymywac rozwoazania... aha i nie kurw bo rodzine powiekszysz... a nastepnego pokolenia noobow nie chcemy ...

Opublikowano

@up ja też jestem w tej nie licznej grupie , mało kto teraz zna regulamin a młody olewa całe to forum .

@ topic koc summon dem jest spatchowany ale ja szukam patentu na to więc jak coś wyjdzie to dam znać

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

• Dodaj nową pozycję...