Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielkie pytanko początkującego

NeverT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

zaczynam dopiero przygode z tą grą i mam pytanko:

czy trzeba robić misje? czy można po prostu expić? chodzi mi najbardziej o Rook ale Main też. Jestem na rooku nie mogę przejść tej głupiej ostatniej misji - nie rozumiem jej. Czy jeżeli po prostu bede expil do 8 lvla bd mogl przejsc na Main czy bede musial przechodzic pierw wszystkie misje?

aha i jaka profka jak dla mnie? interesuje mnie druid albo knight...co myślicie?

Opublikowano

na roooku mozesz lecz nie musisz robic tutorialu co jest na samym poczatku, i potem szybko wbijasz 8 poziom przenosi cie na wyspe tam mozesz wybrac profesje ( sam musisz zdecydowac czym chcesz grac) zabierasz itemki wbijasz 9 poziom i wychodzisz jednego z wybranych miast ktore staje sie twoim miastem głównym.

Druid i sorcerer bez pacc sie ceizko gra.

najlatwiej i najszybciej sie gra Palladynem

knighty sa dobre na zarabianie kasy i na stawianie pod bota

12345ab.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. ;) kolegia up ci częściowo objaśnił ;p ale postaram ci wytłumaczyć bardziej hmm dokładnie ? No dobra jak już wiesz przy pierwszym logowaniu pojawiasz się w tak zwanym " Rookardzie" ;p . Rook to taka w swoim stylu sala treningowa ;p Uczysz się tam Między innymi podstawowych czynności które potem będą ci potrzebne w dalszych przygodach ;p .Jeżeli już wbiłeś ten 8 lvl możesz wybrać sobie profseje Sorcerer,Druid,Palladin,Knight ;) co do misi to nie jest tak jak w metinie ;p najpierw wbijasz level starasz się dobrze wyskilować ;) Dopiero potem jak bd czuł że ogarniasz tą gre możesz się brać za swego rodzaju misje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...