Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] I Oficjalny konkurs Single Player - Zapraszamy

KPRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konkurs Single Player

Witajcie otóż dzisiaj postanowiłem przygotować konkurs dla użytkowników MPCFORUM działu Single Player! Konkurs będzie nosił znamiona różnych form. Od grafiki, video po własne pomysły. A więc bez zbędnego gadania do roboty:

* Najlepsza sygnaturka Single Player – Czyli robicie sygnaturkę o grach Single Player (Np. : Fifa). Nagroda:

-1 Miejsce:

-Kupon na -10% do statusu ostrzeżeń (Możesz wykorzystać jak będziesz miał dostać warna) i Sygnaturka z jego podpisem na dole będzie w specjalnym temacie w dziale Single Player oraz awans do "finału" w którym można zdobyć Gold Membera!

-2 Miejsce:

-Kupon na -10% do statusu ostrzeżeń (Możesz wykorzystać jak będziesz miał dostać warna)

-3 Miejsce:

-Kupon na -5% do statusu ostrzeżeń (Możesz wykorzystać jak będziesz miał dostać warna)

* Najlepsze wideo z Single Player – Nie masz takich zdolności graficznych? Możesz po prostu nagrać film, i zdobyć nagrody:

-1 Miejsce:

-Kupon na -10% do statusu ostrzeżeń (Możesz wykorzystać jak będziesz miał dostać warna) i Wideo z jego podpisem na dole będzie w specjalnym temacie w dziale Single Player oraz awans do "finału" w którym można zdobyć Gold Membera!

-2 miejsce:

-Kupon na -10% do statusu ostrzeżeń (Możesz wykorzystać jak będziesz miał dostać warna)

-3 Miejsce:

-Kupon na -5% do statusu ostrzeżeń (Możesz wykorzystać jak będziesz miał dostać warna)

* Własna twórczość Single Player - Nie masz talentu graficznego ani nie umiesz nagrywać? – to coś dla ciebie. To ty decydujesz co wystawisz a może mieć to szerokie znamiona. Od wyedytowanej fotografii gry, po plakat działu SP lub gry i inne:

-1 Miejsce:

-Kupon na -10% do statusu ostrzeżeń (Możesz wykorzystać jak będziesz miał dostać warna) i Pomysł z jego podpisem na dole będzie w specjalnym temacie w dziale Single Player oraz awans do "finału" w którym można zdobyć Gold Membera!

-2 miejsce:

-3Miejsce:

A więc do roboty!

Pracę wystawiamy w tym temacie, wszelki spam będzie karany %.

Czas wystawiania prac to 21dni (słownie : dwadzieścia jeden dni) do 14.3.2012.

"Pomysł z jego podpisem na dole będzie w specjalnym temacie w dziale Single Player" :

O co chodzi?!?

-Niedługo w dziale pojawi się temat : Legendy Single Player - Dla jak najbardziej zasłużonych, i ty jeżeli wygrasz będziesz miał "miejsce" w tym temacie jako zwycięzca konkursu. Warto? - pewnie że tak.

Instrukcja:

- Posty nie na temat skutkują %

- Maksymalne wymiary sygnaturki to 800x200

- Prace nie mogą zawierać wulgaryzmów.

- 1 użytkownik może wystawić 1pracę na cały konkurs (czyli np. sygnaturkę albo video)

- Każdy użytkownik ma prawo zgłosić swój projekt, nie ważne czy to MODERATOR CZY ZWYKŁY USER.

- Ekpia oceniająca projekty, nie ma prawa zgłosić swojego projektu.

Jak zdobyć Gold Membera?9368_gold.png

Ze wszystkich prac najlepsze „tytuły” będą miały szanse uzyskać rangę Gold Membera!

Wybierzemy najlepszą pracę z tych 3-które wygrały w poszczególnych kategoriach, i poinformujemy użytkownika.

Czyli np:

Zenek - Wygrał kategorię z sygnaturką

Zbyszek- Wygrał kategorię z wideo

Rumek - Wygrał kategorię własna twórczość

I z tych trzech osób zostanie wybrana ta jedyna, najlepsza praca - i użytkownik otrzyma Gold Membera. 9368_gold.png

Proste - ?

Obsada oceniająca prace: (Ekpia oceniająca projekty, nie ma prawa zgłosić swojego projektu):

zielinskipawel4 - Moderator Single Player

"W najbliższym czasie przybędzie kilka nowych userów oceniających prace."

Wszelkie pytania PW, w tym temacie TYLKO WYSTAWIAMY GOTOWE PRACE.

Nagrody są bardzo ciekawe, i myślę że warto :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

@Up

Prace wystawiamy TYLKO I WYŁĄCZNIE W TYM TEMACIE.

Macie sporo czasu żeby przygotować coś extra :)

Od teraz posty nie na temat będą karane %.

Jak ktoś ma pytanie to z chęcią ZAPRASZAM NA PW.

Zawszę chętnie odpowiem :P

@Down

Widzę że użytkownik szybki :)

A więc już I praca!

Czekamy na next :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

fifa12g.png

FIFA 12 to SP ,więc robię z fify ^^ nie wygram ,ale chociaż spróbuję :D

// Kategoria: Sygnaturka //

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

No to teraz ja.

1330016578-U90804.png

Link:

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1330016578-U90804.png

Praca składa się z gier takich jak Assassins Creed oraz Diablo. Jest to połączenie dwóch postaci, jeśli chcecie to zapodam stocki, oraz pliki .psd.

Tak poza tym Wredna nie jest jeszcze moderatorką FA. ;)

// Kategoria: Własna twórczość //

2009 - słyszysz mnie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłem Plakat z Tomb Raider, znaczy przerobiłem.

Nie wiem, czy to się zalicza do konkursu, ale co mi tam ^_^

Praca w Spoilerze.

79868163233568147499.png

// Kategoria: Własna Twórczość //

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Idąc z duchem czasu, postanowiłem przedstawić was z komandorem Shepardem - poznajcie się

:)

Jutro dodam do niego napis "MPCforum.pl"

:)

// Kategoria: Własna Twórczość //

1331243353-U494080.jpg

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jutro do godziny 20.00 można jeszcze wystawiać swoje prace.

Po 20.00 prace nie będą brane pod uwagę.

Zwycięzców poszczególnych kategorii ogłosimy w Czwartek/Piątek.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt

Opublikowano

Czas wystawiania prac przedłużony do 20.30. Ale ani minuty dłużej ! Wyniki będą po przedyskutowaniu przez Team oceniający prace. Najpóźniej w piątek :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt

Opublikowano

Praca użytkownika Nemesix (Nie może sam napisać bo ma bloka na posty, a bardzo chciał wziąć udział):

1323500861-U149327.png

// Kategoria: Sygnaturka //

Dla potwierdzenia:

1331752338-U228457.png

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt

Opublikowano

Dłużej nie możemy czekać.

Jutro ew. w piątek zostaną podane wyniki w nowym podpiętym temacie.

Jeżeli wstawiłeś pracę to wiedz, że masz wiele szans na zdobycie cennych nagród.

Każdy użytkownik który wygra poszczególną kategorię zostanie poinformowany na PW.

Powodzenia wszystkim! życzy Team Single Player oraz Team moderacyjny konkursu.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...