Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SonixMT2 [PL] [DEDYK]

SonixMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja się zastanawiam po co wgl piszecie "niegram bo 250 lvl, stary serwer" ? Co Wam to da ? Każdy ma prawo zareklamować serwer, nieważne czy stoi 10 lat czy 2 dni. Pozdro dla kumatych.

gieksa2jp_rrahxre.jpg

Opublikowano

Witam.

Na forum z stronki Privka, nie potrafilem znajsc zgloszeń, tak więc tu wstawie zgłoszenie.

Gracz: xFehN

Powód: DMG hack

Data: 27 luty 2012r. godz: 23:23

Dowód: 0227232324.th.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fajny serwer tylko szkoda, że to nie start już troche bez sensu ludzie mają max lv i eq PVP. Restart jest tu średnim zapotrzebowaniem- zyskacie wielu nowych graczy (którzy odejda po jakimś czasie) ale stracicie starych( którzy mają dobre eq i nie będą chcieli zagrac od nowa)

post-510076-0-01299400-1327678368_thumb.png

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

Zapraszam na serwer miła atmosfera mili admini Może i mało gra ludzi ale jak każdy wejdzie na ten serwer to od niego nie odejdzie zapraszam jinno

apa3s.jpg

Opublikowano

No spoko serwer, kur de gdyby była cofka tzn, zresetować wszystko to znam bardzo dużo kumpli i graczy którzy by zagarali... ;x

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

No prezka beznadziejna, ale serwer taki w miarę. ;d

Grałam chwilkę, a później zmieniłam na inny. :3

Ogólnie nie podoba mi się to, że jest milion pięćset sto dziewięćset ''Gjeemów'' i Moderatorów. Bezsens.

Opublikowano

jak czytam te posty to az mnie wkurw bierze .. kazdy kur praktycznie pisze ''serw stary nie polecam juz 250 '' na chu** kazdy to pisze posty se nabijacie ? opiszcie serwer a nie kur piszecie to samo dzieci pier**

Venum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...