Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koledzy Pomoccy

luxor3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy jesli zakupilem 150 silkow roktemu to powienienem trzasc dupa o bana a botuje tylko od czasu do czasu moze z 50h w tygodniu

HATE LOGING :(:s

Opublikowano

najlepiej odczekac to banowanie

dzis zobaczymy jaka bedzie ban lista jak duza to ja nie bede bocil xD

40% do 100lv moze dobije :D

ja bym sie wstrzymal z boceniam narazie

bo nie wiedomo co i jak

DevilSouI.png
Opublikowano

możesz bana dostać

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano
Przekonasz się za 10 minut bo o 10:00 zaczynają banować xD

hehe juz 11 i dopiero 2 konta :/ w chu ja leca jak zorro z tymi banami

Admin Cienia
Opublikowano
hehe juz 11 i dopiero 2 konta :/ w chu ja leca jak zorro z tymi banami

Hahah dobre.. Btw, dzisiaj już niema co się spodziewać takich banów jak wczoraj, pewnie będą jechać po 2 osoby dziennie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

a nie zauwazyliscie ze te bany sa 1st stopien to chyba na 7 dni wiec za 7 dni wroca donas nasaze kochane w dupe kopane GFy

Opublikowano

hehe z isro gf się nigdy nie pobędą niema co liczyć że gf znikną

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Lista jest aktualizowana przez caly dzien, z kazda jedną zbanowaną gfą jest ich coraz wiecej - tworzą sie nowe a po banie stare wracają.

76561198001815076.png
Opublikowano

najlepsze wyjscie bylo by takie zeby jm ustawil blokade ze tylko 2 konta odpalaja z 1 IP

(bo mozna zalozyc przeciez ze ktos ma w domu 2 kompy i routera)

wtedy nikt nie odpalalby 10 gfow, 3ch charow i kilku stallerow... - zapytalem kiedys kumpla ile max kont mozna zalogowac a on mowi ze max 25 bo sprawdzal o.O

pozdrawiam

Opublikowano

ich bany to gówno prawda banują gf ale tak ze tego nie widac bo zamiast expic to stoi ja w city i blokują sloty, zobacz na ost ban listę 500 osób ŻAL ja to wale botuje. Mailem premke silki mam a nawet wczoraj dokupiłem a tu nie .... loguje sie 2h juz i nic. JA sie juz kiedy wypowiadałem najlepsze dla tej gry jest brak Multi-clienta

photo-5609.gif
Opublikowano

@UP

Moze i 500 osob ale na 1 dzien wiec razy 7 i masz wynik 3000 typa na tydzien. Mało?!Zawsze cos

CarlO_o.png <---- To 100k plz to nie żebranie tylko za taxi sciagalem kase xD

Arios.png<----2h Sword/Cler

sygnaTURKI!!!

Opublikowano
ich bany to gówno prawda banują gf ale tak ze tego nie widac bo zamiast expic to stoi ja w city i blokują sloty, zobacz na ost ban listę 500 osób ŻAL ja to wale botuje. Mailem premke silki mam a nawet wczoraj dokupiłem a tu nie .... loguje sie 2h juz i nic. JA sie juz kiedy wypowiadałem najlepsze dla tej gry jest brak Multi-clienta

a ja mowie ze premka rano byl server 3000/3500

wbijalem 30min potem okolo 12 byl znowu wbijalem na 2 postac 1h -.-'

przez te 1h server mial ponad 500 slotow wolnych

Opublikowano
wczoraj rano server 2500/3500 a i tak logowałem się 2h czy to normalne?

Teraz to jak najbardziej odkąd nie ma tokena i jest autologin jm

76561198001815076.png
Opublikowano

no wedlug mnie najlepszy token byl..... ja tak samo wczoraj patrze a tu 3100/3500 a nie moglem wbic....

ISRO:

Nick: Lily_Rose

Lvl: 79

Build: Pure int Nuker s/s: fire/light/cold (reskill fire-->bicheon)

Farm mode: 3/200k sp (gap -6)

---------------------------------------------------------

Nick: Grosz

Lvl: 59

Build: Pure str Bowman: pacheon/fire/light

Farm mode: 16.2/160k sp (gap -6)

6082.png

29305.jpg

Opublikowano

niee, najlepiej było jak nie było tokena ani tego auto logina jm, to wtedy każdy dobry bot ładnie się szybko logował a teraz ...

Opublikowano

Cos jest z tym autologinem nie tak bo ja już miesiąc nie mogę wbić na postac ;/ A wizzek stoi w miejscu i chu** za przeproszeniem robi ;/ Fck Ryżmax

29980.gif
Opublikowano

Fear16, może masz jeszcze zmienione (o ile zmieniałeś) to co na rev6 pisali o tym IP, nie wiem czy wiesz o co mi chodzi... Ja przez to nie mogłem się zalgować dłuuuuugi czas aż do chwili kiedy zczaiłem się ze ta opcja jest niedostepna :D

35645604mp3.png

weed-marijuana.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...