Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EpicPWN RPG Dedyk No-Premium 30 Slotów

JolRaFus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11s online? :D

I chciałem wejść na ten serwer, ot tak - z ciekawości, a tu ban za "hejt".

Dzięki!

Teraz mnie dobiłeś. A po zatym nikt by takiego powodu nie dał

Opublikowano

Nie jestem żadnym multi kontem, po prostu czuję się zobowiązany do opowiedzenia się za serwerem, bo znam sytuację od początku i jestem częściowo powodem tego hejtu. Tylko nie wiem czemu przelał się on na cały serwer?!

Opublikowano

Hater znany również jako

Hatero-Sapiens ,dziecko z problemami w domu które w obliczu zagrożenia atakuje otaczający go świat dogłębnie niszcząc zarodek jego doczesnego kłopotu .

Sami widzicie jaki to serwer ! Za chwilę będę zakładał tematy na innych forach, że to badziewny serw :)

Oto najlepszy przykład znanej nam postaci . Mimo rozwiązania problemu poprzez opuszczenie serwera woli zniszczyć go chociaż że ludzie za to płacą . A teraz się zapytam , czy to nie przestępstwo w postaci niszczenia miana własnego ? My za ten serwer płacimy i to nie mało żeby gracze mogli grać , skoro coś mi się tu nie podoba to opuszczam grę i szukam czegoś innego . Teraz dam przykład na realnym świecie . Kupuje batonika , nie smakuje mi a nawet odczuwam wstręt do nie go , i co robię ? Wyrzucam go . A co robi Hater ? Niszczy sklep w którym go kupił sabotuje firmę w której go produkują a na końcu niszczy ludzi którzy go wymyślili . I w takim przypadku policja ingeruje , a tu ? No niestety internet rządzi się własnymi prawami . Jedyne co my możemy zrobić , to patrzeć z założonymi rękami jak nasze dzieło pada z rąk niezadowolonego dziecka . I gdzie tu sprawiedliwość ?

Opublikowano

Świetny serv co do całej akcji z komendą. Każdemu może się zdarzyć... Nie trzeba się od razu poddawać :P. Ps. Już naprawione :). Chętnie przyjmę kilku przegranych. Oczywiście sumiennych i porządnych graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...