Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy w Minecrafcie.

killaz7531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zainteresowałem się tą grą i teraz mam pare pytań, bo na forum jakoś nie moge znaleść odpowiedzi:

-W darmowym Minecrafcie można grać na multiplayer?

-Jeżeli tak to jaki jest najsławniejszy i największy pod względem graczy darmowy polski serwer? (Nie przez Hamachi tylko dedykowany jak taki jest)

-Mógłbym prosić o link co jak się tworzy po Polsku?

-Gdzie moge pobrać darmowego Minecrafta?

Opublikowano

-W darmowym Minecrafcie można grać na multiplayer? Tak

-Jeżeli tak to jaki jest najsławniejszy i największy pod względem graczy darmowy polski serwer? (Nie przez Hamachi tylko dedykowany jak taki jest) Wejdz w publikacje serwerow

-Mógłbym prosić o link co jak się tworzy po Polsku?

pl.minecraftwiki.net/Crafting

-Gdzie moge pobrać darmowego Minecrafta? To forum nie wspiera piractwa

Pomogłes?Wniosłem coś w temat?

Daj...

LIKE

1331413255-U307916.png

Sygnaturka by

Opublikowano

killaz, odpowiadając na twoje pytania -

-W darmowym Minecrafcie można grać na multiplayer? Tak.

-Jeżeli tak to jaki jest najsławniejszy i największy pod względem graczy darmowy polski serwer? (Nie przez Hamachi tylko dedykowany jak taki jest) : Jeżeli się nie mylę, wszystkie masz na minecraft.net

-Mógłbym prosić o link co jak się tworzy po Polsku? W classicu sie nie tworzy.

-Gdzie moge pobrać darmowego Minecrafta? Classic grasz na stronie, nie musisz pobierać.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Tak, łap nasz launcher:

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Moim zdaniem tego tematu o nazwie Nowy Launcher nie powinno być MPC nie wspiera piratów ok ,ale w takim razie dali taki temat z free launcherem dla piratów....I mam 1 słowo do piratów Walić was ,każdy pirat to zło !

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Moim zdaniem tego tematu o nazwie Nowy Launcher nie powinno być MPC nie wspiera piratów ok ,ale w takim razie dali taki temat z free launcherem dla piratów....I mam 1 słowo do piratów Walić was ,każdy pirat to zło !

]

Zobaczysz jak będziesz coś bardzo potrzebował a nię będziesz miał na to pieniędzy , czy piractwo jest takie złe. Walić to sie możesz ewentualnie.

Dobra , teraz odpowiem na pytania kolegi. Jak słysze darmowy to już się we mnie gotouje ale ok

1. Tak można grać na piracie na wszystkich serverach non premium.

2. Najsławniejszy server ? Phi. Sam poszukaj w spisie serverów i wybierz taki który bd. ci odpowiadał , podobał itd.

3. Ja księ tworzy po polsku ? Google stoi przed tobą otworem.

4. Gdzie możesz pobrać ? Także do googli zapraszam.

@down. Dzięki za raport. Co do googli , świetna rzecz , a to że ktoś nie umie z nich ckorzystać to już nie nasz problem/

Opublikowano

Piotrek po 1. Nie odsyłamy do google a po 2 zaraz warna dostaniesz

Jak masz Minecraft-a to masz tam taki dymek z ziemią to to klikasz szukasz polskiego i już spolszczone

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Po pierwsze: Nie ma darmowego Minecrafta, jest tylko ten, który możesz pobrać czyli ukraść. Można grać na Multiplayer pod wyjątkiem, że w plikach serwerowych będzie wyłączony online-mod.

Po drugie: Jest wiele dość mocno rozbudowanych serwerów. Poszukaj.

Po trzecie: Na tej stronie znajdziesz wszystko. Co jak zrobić/W jaki sposób ułożyć materiały, żeby coś wykonać/Jaki mają sposób działania. Ogółem jest wszystko.

Po czwarte: Nie toleruję piratów i złodziei, więc Ci nie podam. Jeśli tak bardzo chcesz zobaczyć jak ta gra funkcjonuje, a nie chcesz kraść ściągnij wersję demo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...