Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot 5.97

Sylwo95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa wam Kbot ? Bo mi od wczoraj pisze, że Serwer licencji jest aktualizowany...

Wy też tak macie czy to tylko u mnie ?

Proszę o szybką odpowiedź.

Pozdrawiam Hooligan

//brak prefiksu

Q.

Opublikowano

U mnie normalnie działa więc nie wiem w czym problem leży..

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Przed chwilą własnie zalogowałem się Kbotem na PL3 i działa ,ale na CZE3 już nie chce działać. Chyba że Ivan nie dodał CZE3 do kbot bo to jest nowy serwer

Opublikowano

I znowu aktualizacje od naszego kochanego BP i kbot off

Bot nie jest wyłączony dlatego. Jeśli ktokolwiek ma normlanego antyvirusa będzie wiedział ...

Opublikowano

Bot nie jest wyłączony dlatego. Jeśli ktokolwiek ma normlanego antyvirusa będzie wiedział ...

Tak :) AVAST już wczoraj wykrywał zagrożenie więc powstrzymałem się od jego pobierania ;)

Opublikowano

W tym KBocie jest keylogger (5.97). Radze hasła zmienić jeśli się logowaliście (oczywiście z innego kompa zmieniać ^^ ). ComboFix pomoże wywalić tego drania a KBota usuńcie.

Opublikowano

W tym KBocie jest keylogger (5.97). Radze hasła zmienić jeśli się logowaliście (oczywiście z innego kompa zmieniać ^^ ). ComboFix pomoże wywalić tego drania a KBota usuńcie.

a co to jest ten keylooger ?
Opublikowano

a co to jest ten keylooger ?

taki program że jak cos napiszesz to wysyła to na maila tego co go napisał TZn. jeśli mam keya to to co napisałem moze być wysłane na maila tego kolesia (można ustawić stronki np. żeby wysyłał tylko ze strony darkorbit tylko 2 linijki więcej :) )

Opublikowano

No chyba nie.. Chyba że sciągłeś z jakiejś chińskiej stronki to może być. Po co autor by wtrzucał keylogera skoro ma dostęp do waszych kont?

Opublikowano

No chyba nie.. Chyba że sciągłeś z jakiejś chińskiej stronki to może być. Po co autor by wtrzucał keylogera skoro ma dostęp do waszych kont?

Proponuje ci nie zmieniać haseł do kont i się przekonamy kto ma racje. Każdy reseller ci powie żebyś się wstrzymał z KBotem do jutrzejszej aktualizacji. Autor przeoczył tego keyloggera.

Opisy na GG kolesi których mam od KBota:

"Prosimy o nie pobierania KBota w wersji 5.97 znajduję się w nim wirus.. wstrzymajcie się do następnej aktualizacji która nastąpi jutro...."

"Uwaga !! W kbocie 5.97 Znajduje się groźny virus typu AIOPP.(Key logger)"

Opublikowano

a jak sprawdzic czy mam tego keylogera i jak go ununąć ?

bo jak zainstalowałem tego kbota to mi avast wyświetlił że jest wirus to usunąłem tego kbot'a (ściągałem go z kbotik.com) a dziś rano ściągnąłem go z k-botik.com i nie było już wirusa

Opublikowano

bo jak mialem tego kbot to jak robilem skan to mi caly czas tego wirka pokazywalo ale jak juz odinstalowalem to juz nie pokazuje to moge byc spokojny ??

Opublikowano

U mnie normalnie działa więc nie wiem w czym problem leży..

hmm a wiecie w czym moze lezec problem? bo u mnie nie chodzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...