Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce nagrać swoją muzykę

kr4box

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam 16 lat w tym roku 16 :D

A wiem tak szukam mikrofonu i statywu , a zbytnio sie na tym nie znam =.=

Na allegro sa same statywy i same mikro i nie wiem jaki komplet wybrac i jak kupie statyw i mikrofon to czy trzeba cos jeszcze? :>

Bedę nagrywać rap i hh :D

Opublikowano

Tak rap i hh ? to sprzęt za 500 zł . Z galerii napewno znajdziesz. ;) media markt się kłania ;D

synga.jpgPomogłem ? kliknij lubie to ! = )

Opublikowano

rap gowno wart ...

po co bedziesz robil cos czego jest pelno na tym nie da sie zarobic a nic tylko przeklenstwa

i gowniane wyzwiska dzieci z ulicy w podartych zamalych dresach biegaja i udaja spidermanow.

Nagraj dubstepa^^

Opublikowano

rap gowno wart ...

po co bedziesz robil cos czego jest pelno na tym nie da sie zarobic a nic tylko przeklenstwa

i gowniane wyzwiska dzieci z ulicy w podartych zamalych dresach biegaja i udaja spidermanow.

Nagraj dubstepa^^

Dałem ci tylko "Lubie to" z powodu tych trzech linijek co wypisałeś. Rap to szajs, Polacy go kaleczą bardziej, z dnia na dzień... mowa o wszystkich. Dla mnie to nie jest muzyka, leci jeden bit gościu śpiewa jakiego klocka dziś zrobił, bez komentarza. Mógłbym jeszcze coś uświadomić lecz wydałem kilka zdań najważniejszych.

10906.png

Opublikowano

Dałem ci tylko "Lubie to" z powodu tych trzech linijek co wypisałeś. Rap to szajs, Polacy go kaleczą bardziej, z dnia na dzień... mowa o wszystkich. Dla mnie to nie jest muzyka, leci jeden bit gościu śpiewa jakiego klocka dziś zrobił, bez komentarza. Mógłbym jeszcze coś uświadomić lecz wydałem kilka zdań najważniejszych.

ta dzieci mowia JP jestesmy a jak im ktos ukradnie telefon to leca na policje z placzem ;>

Jak juz Rap to tylko amerykanski ;]

Opublikowano

ta dzieci mowia JP jestesmy a jak im ktos ukradnie telefon to leca na policje z placzem ;>

Racja jak rap to amerykański, powiem szczerze że troszkę francuski mi się też podoba o.O:D

Co do nagrywania polskiego rapu podpinam się pod resztę, nie ma co się marnować.

Opublikowano

Trzeba przyznać , że macie rację :D

Sam słucham inną muzykę ale patrząc na rap amerykański, a "rap" Polski to nie ma co porównywać.

Rap amerykański - o prawdziwym życiu , przeżyciach i przede wszystkim mądre teksty

"Rap" Polski - 50% przekleństw , 25% jechanie po Policji , 10% - normlanych słów <zazwyczaj bez sensu , reszta podkład... to wszystko mówi :D

Opublikowano

A ja się z wami nie zgodzę. Są kijowe niektóre kawałki ,ale niektóre naprawdę mają przesłanie ^^.

Opublikowano

1. Nie marnuj się, nie nagrywaj rapu.

2. Kup mikrofone estradowy pojemnościowy, w dowolnym większym sklepie muzycznym.

Spierdalasz.

Tego majka pojemnościowego sobie do dupy podłączy chyba.Nie am to jak kupić porządny sprzęt i niech lezy..

Opublikowano

Rap dzieli się na różne rodzaje. Jedndym z nich jest JP, przeciw policji.

Jeśli zamierzasz takie coś śpiewać, to nie marnuj się.

Opublikowano

Pierdolicie farmazony Rap jest napewno lepszy niż osrany dupSet. Powiem tak jakie życie taki rap tylko nie rapuj o policji bo ja jestem z policji ziom :D

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Tak, wszyscy zostańmy "białymi czarnuchami".

rap gowno wart ...

Nagraj dubstepa^^

Wczoraj miałem trochę robót remontowych w domu, wiertareczka, młotek i te sprawy, przy okazji nagrałem 3 dupstepowe piosenki, chcesz posłuchać?

"Rap" Polski - 50% przekleństw , 25% jechanie po Policji , 10% - normlanych słów <zazwyczaj bez sensu , reszta podkład... to wszystko mówi :D

Ta, a każdy metalowy kawałek jest o szatanie.

Opublikowano

Przed chwilą zrobiłem "Rap" w kiblu, chcecie posłuchać jak leci po rurach? ^^. (oczywiście polski Rap.)

10906.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...