Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiekszyli Exp Na Wingm?

Drewko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialem druga postac 35lvl. Nie gralem ja dlugo i przeczytalem ku. Zrobil sie prawie 38lvl (prawie 39) xD mial ktos cos podobnego??

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Tak ale chyba drop yangi item zmniejszony bo jak expilem od nowa do 40 lv tylko 80k mialem ogulnie bez wydawania i z 5 item droplo

Opublikowano

Tak mozna , ja od czasu do czasu wchodze i stronka chodzi... ..Ale najczęsciej bywa ze nie wiec trzeba sie trochę pomeczyć

Opublikowano

ja to mam pecha ;/

chcialem nagrac filmik z takim exepem ze na 30 lvlu ma sie kilka kk expa a tu znowu wpierdzielili zmiane i chu** ;/

zna ktos server z takim expem gdzie skil na g da sie wbic na 30 lvlu ??? czyli tam gdzie sie ma 3kk expa a nie 20k ???

Opublikowano
ja to mam pecha ;/

chcialem nagrac filmik z takim exepem ze na 30 lvlu ma sie kilka kk expa a tu znowu wpierdzielili zmiane i chu** ;/

zna ktos server z takim expem gdzie skil na g da sie wbic na 30 lvlu ??? czyli tam gdzie sie ma 3kk expa a nie 20k ???

Na sfyt2 bylo tak. Ale przez ch***we ePvP prawdopodobnie zamkna serwer przez buga z IS'em. I tak bdb mi szlo bez buga i moglem grac tam dalej. Nooby wszystko zepsuly tym bugiem.

asdvj.png

Opublikowano

a otwarty jest jeszcze ??? bo mi tylko na kilka h potrzeba zeby film nagrac ;D

@edit

rejestracja off ;/ ma ktos tam moze niepotrzebne konto ???

Mentor
Opublikowano
a otwarty jest jeszcze ??? bo mi tylko na kilka h potrzeba zeby film nagrac ;D

@edit

rejestracja off ;/ ma ktos tam moze niepotrzebne konto ???

Rejestracja jest on!!!

• Dodaj nową pozycję...