Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Bot Need !

Exequter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie !!

Krótko i na temat, potrzebuje bota do zszc a konkretnie water. Próbowałem z sro db, i nic nie chce wypalić, był update zszc wiec myslę że to tego wina. Prosze o pomoc ^^, aktualny klient zszc to 1.703

Opublikowano

Proszę bardzo.

NIe wiem tylko czy bot będzie działać z aktualną wersją ZSZC ale jest napisany w AutoIt więc może będzie działał poprawnie.

jest to bot stworzony przez lolkopa, nie klikacz jak poprzednie , ten jest nieco bardziej zaawansowany.

Nie posiada niestety opcji Pick itemów więc Pet będzie potrzebny.

Odpalenie:

Włanczasz bota, potem Clienta, po zalogowaniu się dajesz Refresh (czasem kilka razy trzeba wcisnąć)

Ale NIE gwarantuje że będzie działać z najnowszą wersją.

Screeny:

zszcbot1.jpg

zszcbot2.jpg

zszcbot3.jpg

Download: ZSZC BOT

Skan: VIRUSTOTAL 0/42

Opublikowano

Heh bot działa jak trzeba, ale teraz własnie najbardziej mi zależało na pick up items, ponieważ aktualnie nie posiadam peta który mógł by te itemy podnosić, i raczej nikt nie sprzedaje, nie ma dużo osób na serverze ;'p. Czy jest program który zbiera itemy ?? Cos w rodzaju grab pet filter tylko dla człowieka ??

Opublikowano

Skoro nie ma takiego czegos to dla czego w bocie jest opcja podnoszenia itemow, i można wybierac te które się chce podnosić. Chodzi mi o taki oddzielny program, uruchomil bym tego bota a potem ten program. Lecz wątpie żeby ktos takie cos stworzyl, mysle że będę zdany na siebie

Opublikowano

Jeżeli chodzi o water to nic się nie zmieniło, a fire i earth nie chodzi. Tyle że slyszałem że cos sie stało z monetami i ktos pare stracił podczas tych updatow, heh ja wplacalem po bilione do storage. Tutaj masz wszystkie linki http://forum.primarygaming.net/showthread.php?17624-Water-Server . Co do tematu istanieje takie cos, albo inny bot ??

Opublikowano

nie ma innego bota niż DB-Bot do ZSZC, a więc jedynym działającym w takim razie jest ten którego wam podałem tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...