Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, tutaj Silkroad Online.

Rozpoczęły się działania przeciwko botom według nowej kampanii. W mgnieniu oka możliwe jest rozpoznanie użytkowników nielegalnych programów. Wszyscy użytkownicy nielegalnego softu zostaną ukarani, a lista z osobami, których obejmie kara będzie ukazywać się codziennie o 17:00 czasu Silkroad. Joymax zaleca, aby nie używać nielegalnych programów, ponieważ może się to zakończyć ostatecznym banem w Silkroad Online.

Listę ukaranych można obejrzeć na oficjalnej stronie Silkroad klikając w "Anti-Bot Policy on Illegal Program Users in Silkroad Online Notice".

Dzisiejsza lista kar: (nie mogę zalikować -.-)

Jak widać zbanowano 3,8k botków (gf). Bany mają być codziennie o 17 ^^ Więc uważać. Mam nadzieję że Joy nie robi tego pod publikę.

htt p://www.joymax.com/silkroad/Silkroad_Front.jmx?workURL=http://silkroadcp.joymax.com/notarget/punishment/strike_punishment_list.asp?nDate=2009-08-26&Strike=3

/\Link

#EDIT: Ojoj sorki ale nie zauważyłem że jakiś użytkownik napisał już ot tym :( Proszę o usunięcie tematu i w najgorszym przypadku 20% ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...