Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Statystyki

Sneakysu

Staty  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Doda? zak?adk? Statystyki w Profajlu ?

• Ta
      18
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest taka modyfikacja na IP.B, że na profil dochodzi nowa zakładka Statystyki.

W nich jest taki jakby wykres, i pokazuje on gdzie napisałeś ile tematów, i postów itp.

Ogółem byłby to przydatne :

- user wiedział by o swoich statach

- mod rozpatrując podanie na kida mógłby skorzystać z tego.

Głosować w ankiecie :)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Opcja taka sobie i służy bardziej jako zabawka bo wbrew pozorom nie ma praktycznego zastosowania.

Twój argument, że pomoże to moderatorowi przy ocenie kandydata nie jest zbyt dobry bo mod jest na tyle aktywny w dziale by widzieć kto co robi.

A jeśli tego nie potrafi i bez statystyk w profilu nie ogarnia co kto wkłada w dany dział to nie nadaje się na opiekuna swojego działu.

Mi to jest obojętne czy zostanie to dodane czy nie. Dla mnie zbędny bajer, ale zaszkodzić też nie zaszkodzi więc nie będę Wam blokował pomysłu.

NEUTRAL

1373662483-U83583.png

Opublikowano

UP

Bajery są po to żeby były zbędne, ale urozmaicające jakąś rzecz.

TOPIC

Na tak, im więcej bajerów tym fajniej wygląda forum :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Zabawka na forum. Wcale się modom nie przyda. Przynajmniej nie mi. Jakby nie patrzeć, osoba (czyt. moderator danego działu) powinien, a nawet musi się orientować kto w dziale jest aktywny, a kto nie.

Zresztą mam takie samo zdanie co Razor.

Ale dodać nie zaszkodzi :)

Neutral, ale w sądzie dam na tak ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano
Twój argument, że pomoże to moderatorowi przy ocenie kandydata nie jest zbyt dobry bo mod jest na tyle aktywny w dziale by widzieć kto co robi.

Mowisz o swoim dziale chyba bo jest maly. W metinie jest to malo zauwazalne. Kazdy pisze post za postem i nawet nie widac ze ktos sie wypowiedzial.

Jestem na tak.

Przyda sie metinczykom i minecraftowcom ;)

Opublikowano

Myślę, że ten plugin jest zbędny. Macie gdzie napisaliście najwięcej postów i to powinno wystarczyć ;s

xxxxxxx

Opublikowano

Na tak. Mi się przyda, przykładowo mam w MC 135 postów,a w Crossfire 136 ( czy ile tam ;> wiem ,że 13X ) a chcę wiedzieć ile mam w pogaduchach i w Fan Art :)

@edit

może być tak ,że pokazuje jak ktoś ma 40 postów w jednym dziale ,bo profile RMCF1902 albo Makina by się ciągnęły nie wiem ile px (cm?) na monitorze ;D

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ułatwiłoby to sprawę.

Można by szybko sprawdzić jak, gdzie kto się udziela. Ogólnie nie jest to zły pomysł.

Na tak.

32354141673387527780.png

Opublikowano
Bez takiego czegoś widać kto coś robi ,a kto nic nie robi.

Więc raczej zbędne

Sam wiesz jak jest w metku.

Czasem trudno odroznic czy ktos sie stara czy to zwidy.

Opublikowano

Odpadnie. Kokosz mowil kiedys ze musial to usunac bo mozna bylo zdobyc jakies info o userze. Nie pamietam dokladnie to bylo kilka dni po mojej degradacji z moda czyli jakis czas temu :P. Szkoda bo opcja bardzo fajna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...